IcE. Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Am mai creat o mapa de stunt .Ea este la aeroportul din LSDESIGUR Am facut o pista de cursepoze in curand mai multe[attachment deleted by admin] Stiu si eu ... branza e pe bani, dar eu tot ma joc pe gratis!
NinjaCroko Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Frumoasa mapa de STUNT :D Gamemodes [url=http://www.sa-mp.ro/f
heatON Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 nu inteleg un singur lucru!dc puneti pickupuri dealea de luat nitro schimbat masini etc ca oricum in san andreas nu functioneaza decat in MTA! Imi aduc aminte cand jucam pe versiunea 0.1.. ala era SA-MP adevarat.Va salut cu respect (pe cei care merita).
Guest LowRyder Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Corect si app mijto mapa e de stunt deci cei care detineti servere stunt sariti pe ea :>
danieltrica Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 4/5 mapa este okdar obiectele alea puse gresitapreciez efeortul [sTR]FiSoFt am intrat in calnu lu ruben
ruben88 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 4/5 mapa este okdar obiectele alea puse gresitapreciez efeortulMa copile,mai invi multe topicuri? Nu esti u el mai tare mappeer sa scoti topicuri din morti si sa le si critici
Recommended Posts