Jump to content
  • 0

Comanda /houseentrance

oCasine

Question

Buna . Am si eu nevoie de putin ajutor :( . Vreau sa creez comanda /houseentrance pentru a muta o casa de exemplu .

[pwn]if(strcmp(cmd, "/houseentrance", true) == 0)

{

if(IsPlayerConnected(playerid))

{

if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1339)

{

SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "*You are not Authorized to use this Command!");

return 1;

}

tmp = strtok(cmdtext, idx);

if(!strlen(tmp))

{

SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD2, "SYNTAX: /houseentrance [houseid] - Moves a house to you");

return 1;

}

new proplev = strval(tmp);

if(proplev > sizeof(HouseInfo) || proplev < 0)

{

SendClientMessage(playerid,COLOR_WHITE,"House ID must be above 0 and below 649");

return 1;

}

else

{

if(proplev <= 649)

{

format(string, sizeof(string),"* Teleported the House Entrance"[pwn]

Am asta de la cineva si nu stiu unde sa o pun . va rog ajutati`ma .

Y!M : [email protected] !! Cam aTaT !!

4 answers to this question

Recommended Posts

Daca nu vrei sa ma ajuti ca ce dreacu mai postezi ?:|

Legenda: Server SA:MP = numele a folderului in care este serverul.

Deci... te duci in [ Server SA:MP/pawno ] dupa care deschizi "pawno.exe" este un "pion" care are culoarea mai deschisa, dupa ce ai intrat apesi CTRL+O, dupa ce ai apasat CTRL+O vei vedea un folder numit "include" si pe urma un fisier "new" iar mai sus de astea este sunt niste casute, vine "o sageata la stanga" dupa sageata care nu o poti aplica vine "un folder cu o sageata in sus" vrei vedea acolo, ca doar am explicat, iar dupa ce ai apasat pe "folderul ala cu sageata in sus" te va da inapoi (vei intelege tu), pe urma aplici folderul "gamemodes" dupa ce ai intrat in folderul respectiv, vei avea un fisier, dupa aia tu vei intra in respectivul fisier care este acolo, cand ai intrat vei apasa CTRL+F (Search) si scrii acolo " OnPlayerCommandText " mai jos, tu vei pune respectiva comanda care ziceai tu [ATENTIE: Comanda respectiva sa fie dupa "cmd = strtok(cmdtext, idx);", iar dupa ce ai pus tot ce trebuie, dai o (COMPILARE) - Asta nu iti zic, este pe acolo, daca cauti vei gasi :D, nu trebuie doar mura in gura, mai invatativa si voi ;).

Daca nu ai inteles, zimi ce nu ai inteles si poate te ajut din nou!

[glow=red,2,300]EDIT: Crede-ma, este mai bine sa joci pe un server, fiindca asa am facut si eu, si acum mie lene sa joc pe un server :| acum am ajuns sa imi fac un server, si sa platesc pentru el, crede-ma nu se merita :D[/glow]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.