Jump to content
  • 0

Ajutor Server !!!

Question

Posted

Salut tuturor, as dori si eu un scripting in care sa fac un dealership. La mine pe server nu sunt masini personale si as dori sa fac un dealership de exemplu ma duc la un garaj acolo un l-am facut eu si sa scriu /v buy si sa imi dea o intreaga gama de masini. Va rog lasatimi un link sau direct scriptul. Multumesc !

3 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Nu se cer scripturi .. Aici se ajuta nu se cer..Noi credem in puterile voastre ca puteti face un GM.. Asta scrie si in Regulamentul Forumului  :wink:

[glow=red,2,300]DACA DORITI MAI MULTE INFORMATII VA ROG SA MA CONTACTATI !![/glow]

Posted

Mda... pai si eu te rog sa ma ajuti macar sa fac un dealership atat am cerut nu am cerut altceva... nu ma pricep sa-l fac... :)

Posted

Ca sa incepi sa faci un dealership .. trebuie sa inveti bazele de scripting .. Ca daca nu inveti nu ai cum sa stii la ce te ajutam.. Incearca sa cauti cum se pun codurile iar dupa ce aflii , atunci te ajutam .. :cool:..

[glow=red,2,300]DACA DORITI MAI MULTE INFORMATII VA ROG SA MA CONTACTATI !![/glow]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.