TheMaster Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Are factiunile normale,multe scripturi noi bagate si comenzi noi-/calendar o comanda creata de mine-script de inmaticulare masina-neon garage-tunning elegy,sultan etc in los santos-16 factiuni-vitezometru-ora si data-gangzone la fiecare factiune-mai multe vedeti pe serverDownload: [download]http://www.girlshare.ro/31891992[/download]
xxSPEEDYxx Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Are factiunile normale,multe scripturi noi bagate si comenzi noi-/calendar o comanda creata de mine-script de inmaticulare masina-neon garage-tunning elegy,sultan etc in los santos-16 factiuni-vitezometru-ora si data-gangzone la fiecare factiune-mai multe vedeti pe serverDownload: http://www.girlshare.ro/31891992Asta nu pare a fs ... asta pare a: "hai ca downloadez cv dp sa-mp.com, si bag pe sa-mp.ro, fac o descriere FARA chef, sa inteleaga toti" ) Fara reclama in semnatura!
manutzzu Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Da e bunicel gm dar bat pariu ca are comenzi ascunse in el gen daca esti civil poti da ban cu o comanda de genu /suntcivilsidauban sau etc:)
alexandruui Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 lol am gasit niste poze prin Gm :grin: era cu 2 oameni care erau bauti crek :shocked: .. pozele nu sunt in Samp pozele sunt facute adevarat cu aparat foto cv.. ..Serveru nu scrd ca merge .. E facut la vrajeala [glow=red,2,300]DACA DORITI MAI MULTE INFORMATII VA ROG SA MA CONTACTATI !![/glow]
manutzzu Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Defapt serverul merge si este frumusel dar.. are cred niste comenzi de ban sau de dat admin codata de ex /dauadminluala si poti sa dai ca fiind si civil.
TheMaster Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 1.Serverul merge2.Nu sunt comenzi de genul acelaDaca va place downloadatil si have fun:))
RaZVaN ^ xD Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 /mwlols ?Modul asta nu e facut de tine, poate putin modificat. Acest GM l-am mai vazut si acum 2 saptamani.Daca nu ma insel e eMAV RP edited by ASROCK. Y!M: [email protected] ( nu este ID pt. help-center )
Recommended Posts