Jump to content

Muresan_Darius

Membru
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

    Never

Posts posted by Muresan_Darius

  1. as vrea sa fac o comanda in care atunci cand ai spre exemplu la HP mai putin de 10% omul sa stea jos si sa se activeze o animatie in care este obosit........si playerul sa nu se mai poata misca .........ca factiunea Los Santos Medical Department sa fie si ea de folos......daca ma puteti ajuta....

  2. Deci sa va spun tot.......in GM masinile factiunilor si a joburilor sunt in total 226......personale sunt 161.....cu cele din factiuni n-am probleme.......la IsOwnableCar am pus de la 226 la 386......la car info am pus 386.......nu shtiu ce sa mai fac.....cand intru intr-o masina personala de exemplu intru intr-un Rancher scrie ca-s intr-un Phoenix........cine ma poate ajuta?

  3. Deci am o problema mare.......masinile din GM sunt 257........am mai bagat in showroom 161.........si nush dc mi se f*t toate idurile....intru intr-un phoenix scrie ca-s in rancher spre exemplu.....ce trebuie sa mai fac ......am incercat toate modalitatile........de 2 nopti incerc si ma doare capul deja...... :angry: :angry: :angry:....ma puteti ajuta cumva????

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.