Jump to content

[RsM]XpReSs

Membru
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

    Never

Posts posted by [RsM]XpReSs

  1. Omule...Ei codul acela il conertezi cu www.convertFFS.com dai pe MTA 1.0 Object si la a2-ua daia dai pe SA-MPO CreateObject Deschizi GM cu pawno din folderu serverului si toate obietele de e in convertFFS vor fii CreateObjects le copi la linia public OnGameModeInit Codurile acelea sub si dai Compile...

  2. daca stau sa bag mapa pe un srv sigur gasesc obiecte care nu sunt aranjate calumea

    O domnu jupanel prafu lumi cu SE tau RSS Edit cam tot furat din SU si idei loate de la mine esti bun ma:>Ai cel mai tare server un gunoi penal daca ma gandesc bine iti postez gm ala de 2/5 ....(Bravo Ruben 5/5 a iesit foarte fain cu obiecte 0.3c)

  3. nu e facut de tine ,il am in pc de aproape de 2 sapt iti dau 1,5/5 ca lai postat :huh:

    Cica nu e facut de el doamne,ma diabolik cat maruntisi vrei ca sa te lasi de sa-mp?Esti un scripter de ....... si dai doar comuri aiurea tu te uiti la tine?:))Sar sparge oglinda.

  4. Sunteti praf!Scuze de expresie .... Streameru poti bagam la infinit mape conteaza cum le convertezi www.ConvertFFS.com Este cel mai bun eu am 43K Lini in streamer si merge ca uns..Cel abuti voi sasi stearga mapele

    Dami iD rau prin PM,

  5. Salut, ma puteti ajuta si pe mine cu ceva?Eu vreau sa fac asa cand un player se conecteaza sa ii apara textdrawu si in locu ce vreau am deja un textdraw si dupa ce isi da spawn sa dispara ala de la icneput si sa apara ala ma poate cineva ?Raman dator.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.