Jump to content

~Hunt3r~

Membru
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

    Never

Posts posted by ~Hunt3r~

  1. Am SendClientMessage......SERVER:Password dosen't match etc care da kick dar nu functioneaza adica daca scriu o parola aiurea nu apare SERVER:Password dosen't match si la a 3-a incercare kick....ma puteti ajuta?

    Posteaza pastebin !

  2. Buna

    Am o problema la gm,cand dau /register parola si dau /login aceiasi parola merge....cand ies de pe srv si revin si scriu /login kdsamdksa nu parola cu care mam inregistrat ci cu o parola aiurea mi se logheaza.....As vrea ceva care sa inregistreze parolele de la accounturi si sa apara intr-un fisier parolele de la fiecare cont,daca gresetste parola sa scrie Wrong Password,please try again! la a-3-a incercare sa ii dea Server closed connection.....Apreciez efortul dat,si multumesc din suflet celui care ma ajuta!

    Poti folosi ladmin http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=36990.0

    [move]SCHIMBA GAMEMODE :)[/move]

    Daca doresti sa ajuti pe cineva , nu mai pune move text-ului ca nu sta nimeni sa sa-ti citeasca doua cuvinte  cu ochiii dupa ce-ai scris tu !

  3. Ala nu e ca al meu.Intradevar, face acelasi lucru dar e complet diferit.In primul rand ala e cu dialog si al meu fara.In al 2-lea rand eu nu copiez scripturi de pe sa-mp.In al 3-lea rand daca stiam ca de acel script nu aveam tupeu sa te pun sa-mi aduci tu alte linkuri.

    Si in al 4-lea rand, daca vrei, imi dai id-ul tau de mess si maine dimineata iti explic tot ce am facut in scriptul meu(sa te convingi ca e facut de mine).

    Intre scriptul de pe sa-mp.com si asta al meu este doar o coincidenta.Ti-am mai zis odata.Daca era sa-l fur de pe sa-mp.com crezi ca aveam tupeu sa zic ce am spus mai sus? :P

    Daca vrei ma crezi, daca nu, nu. :D Eu ti-am zis adevarul.

    N-am nici o indoiala , am facut si eu unul putin mai diferit....faza era ,,ce nota ii dai server-ului'', fisierul.txt ce extensie-i puneai se salva in folderul ,,scriptfiles''...si nu a fost deloc greu, asa a bv tie !

  4. m-ai cam copiat

    chiar nu ai avut altceva de facut :|

    TOT ALCATRAZ AM NUMITO SI EU :|

    !!!

    In primul rand :

    TOT ALCATRAZ AM NUMITO SI EU :|

    = NUMIT-O ...invata sa scrii!

    Iar in al doilea rand :Pai n-a mai auzit nimeni de ,,Alcatraz''sau nu au mai fost mape ?

  5. asta am inteles, dar ce rost are sa`ti dai kick sau ban ?:))

    Asa de chiestie .Eu daca as avea un server as schimba numele acestor comenzi iar daca cineva face zarva ...are hack nu ma mai complic sa mai caut Id sau altcv  si-l pun pe el sa-si dea singur ban spunandu-i sa scrie de ex: /car  si isi va da ban singur (un  fel de umilire ca si-a dat singutr ban) . ....Asta e parerea mea ..eu asa as folosi aceste cmds.  Dep cun doriti voi sa le folositi ,asta e doar un ex care mi-a venit acum .

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.