Jump to content

la misto il iau pe valetin

Membru
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by la misto il iau pe valetin

  1. 18 hours ago, Sancky said:

    Mai du-te in pula mea de copil, ce dracu sa dezbati tu cand nici macar nu stii sa scrii launcher

    =))))))))))) a venit si rapciuga aia de isi lua bully ca ia sisteme de la rusi si le traduce in ro

  2. salut, dupa cum bine stiti laucher-ul de la open.mp a aparut acum cateva zile ( nu ca as vrea sa fac reclama sau ceva) insa m am decis sa dezbatem acest subiect ca s curios de parerile voastre ce parere aveti Open MP e esec sau e ceva la care se astepta lumea ( am vazut ca nu a avut prea mare impact )

     

    https://github.com/openmultiplayer/launcher/releases/tag/v0.0.1

    incaz de vreti sa descarcati si voi laucherul, astept parerile voastre oricare ar fi ele :) 

  3. 8 hours ago, Vallentiin said:

    Alberto, in nici un caz sa nu cobori la stadiu lu papandau asta de iti ofera servicii web :)))))))))))) In calitate de membru al acestui forum si dat fiind faptul ca am trecut prin experienta cu acest "developar", imi pot expune o opinie, iar acea opinie este ca prost mai mare ca asta vezi doar in filmu de era difuzat pe Antena 1, "Baieti de oras", mai exact vorbeam despre personajul Malone. Consider ca acest incompetent care viseaza noaptea ca ofera servicii si ziua isi expune visele in topicuri, nu este capabil nici macar sa-si hotareasca un pret la ceea ce ofera :)) Sa nu mai vorbim de portofoliu, sau imaginea lui fata de alti clienti, sau limbajul pe care il expune in unele comentarii, daca intru si in feedback-uri, imi e ca o sa fac un roman in acest comentariu.

    Este un simplu feedback, nu ma cert.

    PS: Am comentat pentru ca in numele tau, imi fac eu prezenta 😘

    esti un clovn care habar nu are cu ce se mananca pawn.

  4. 38 minutes ago, Vallentiin said:

    Ti-am dat doar un sfat prietenesc, daca vrei sa-l iei in considerare bine, daca nu, bate muntii degeaba cum i-ai batut si pana acum. Succes ca, ai nevoie mare de el! :)

    /respawn 

     

     

     

     

    • Sad 1
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.