Jump to content

Flaviushz

Membru
  • Posts

    191
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Posts posted by Flaviushz

  1. 1 hour ago, Ronni said:

    Prietene, nu te mai baga inseama, daca nu esti dispus sa ajuti, nu te mai baga inseama...atata timp cat eu cer niste coordoante sa le gasesc atata tot ca nu stiu cum se le caut, ce ti greu sa intelegi?
    nu stiu cum pot sa gasesc coordoantele alea..

    ce coordonate vrei? folosește-te de cameditor🥹

  2. 19 minutes ago, Sancky said:

    faza e ca spuneti multe dar oferiti putine, clar un incepator care nu are habar va crede bazaconiile astea, iar dupa ce vor cumpara se aleg cu un mare 💩, si nu stiu cum dovedesti tu ca este foarte bine scris, doar spunand chestiile astea nu inseamna ca sunt si adevarate.

     

    edit: poate sunt un potential client care vrea sa stie ce cumpara inainte sa arunce banii, who knows

    cine nu vrea și nu are încredere nu cumpara

    spor

  3. 20 minutes ago, Sancky said:

    Gamemode-ul este foarte bine optimizat, aceasta avand un cod frumos scris (tine peste 400+ online). Gamemode-ul se invarte in jur de 30.000 linii si poate ajunge la un 198 de tick-uri pe un host decent (fara open.mp).

     

    😂 orice gamemode poate tine peste 400 online, si cui ii pasa ca ajunge tickrate u la 198 cu 1 on... si asta cu 'foarte bine optimizat' lasa de dorit, nu prea cred.

    mersi pentru comentariu 
    imi place ca va dati cu parerea fara sa stiti
    in plus acest topic este facut pentru vanzare nu pentru 'scripteri experimentati' care isi dau cu parerea fara sa aiba habar

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.