Jump to content

Veteranulartifica

Membru
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Veteranulartifica

  1. On 12/21/2021 at 1:28 AM, VAurel said:

    Salut ma baieti, nu am mai postat de mult, nu am mai avut activitate de destul de mult timp pe aici, dar am venit cu niste idei si niste intrebari.

    Am un gamemode de la 0 pe care lucram in perioada de dinainte sa ma las de "Sa-Mp". Faza este ca acum mi-a cam reinviat cheful de scriptat si de a juca samp, si am cateva intrebari mai intai :

    1. Se merita sa mai deschid server de samp in 2022, cu gandul ca se poate popula?

    2.Daca ar fi sa il deschid, ce idei de nume ati avea?

    3. Ce idei de sisteme "unice" aveti pentru a le adauga?

    4. Cine ar fi dispus sa lucreze ca si co-fondator, mai exact o persoana care sa fie si dispusa sa ajute cu banii cand este nevoie, tin sa mentionez ca pentru deschidere, promovari si etc o sa dispun eu de toate costurile, dar pe parcurs o sa mai fie nevoie.

    5. Nu prea am mai fost activ pe canalele de yt care filmeaza pe comunitatile de samp din Romania si nu prea am fost atent care face promovari si chiar are efect, deci ce mi-ati putea recomanda?

     

     Pm detin absolut tot pentru un server astept mesajul tau pe discord Warming#0661 

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.