Jump to content

AbivSA-MP

Membru
  • Posts

    114
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Posts posted by AbivSA-MP

  1. 1 hour ago, Ronni said:

    Prietene, nu te mai baga inseama, daca nu esti dispus sa ajuti, nu te mai baga inseama...atata timp cat eu cer niste coordoante sa le gasesc atata tot ca nu stiu cum se le caut, ce ti greu sa intelegi?
    nu stiu cum pot sa gasesc coordoantele alea..

    dami un discord sa te ajut

  2. 5 hours ago, Ronni said:

    Salutare, am nevoie de cineva sau sa imi zica mie cineva cum sa schimb login si register de la server-ul meu de samp ca este ca pe bhood si este extrem de enervant, oricare in ls..

    E bun si cel de bugged

    Va rog frumos

    image.png

    bro, nush daca ma stii dar acum un an parca te dadeai scripter la mine, gen noi trebuia sa ne deschidem sv.Te pot ajuta eu contra cost

  3. Salutare tuturor, Suntem o echipa de dezvoltatori entuziasti si am creat un server SAMP foarte promitator. Suntem la faza finala a dezvoltarii si avem nevoie de beta-testeri experimentati care sa ne ajute sa ne asiguram ca totul functioneaza perfect inainte de lansarea oficiala. Daca esti interesat sa te implici in acest proiect, te rugam sa ne contactezi si sa ne spui despre experienta ta cu SAMP. Vrem sa ne asiguram ca beta-testerii nostri au cunostinte solide despre jocurile multiplayer si ca pot detecta si raporta problemele cu usurinta. Si acum, cel mai important lucru! Beta-testerii care se implica in acest proiect vor avea oportunitatea unica de a face parte din staff-ul nostru la deschiderea oficiala a server-ului. Deci, daca iti doresti sa faci parte din aceasta echipa, trebuie doar sa ne contactezi si sa incepi sa testezi sistemul pe server-ul nostru SAMP. Multumim pentru atentia acordata si abia asteptam sa vedem cine se va alatura echipei noastre de beta-testeri!

    Discord : AbivSA-MP#9888

    • Like 1
  4. 14 hours ago, Waller. said:
    1. Username: Waller
    2. Age: 17
    3. What do you sell?: Gamemode edit burned.
    4. Proof (that you are in possession of the product):  https://imgur.com/a/K82Pp79
    5. Price: 15 euro / 75 lei
    6. Contact details: Waller#1777
    7. Others specifications: Gamemode is something made for a customer who did not keep his word and did not pay so I thought of selling it. Here are some pictures / videos with him: : https://imgur.com/a/YMpwoOe / 

    +1

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.