Jump to content

Ralex

Membru
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ralex

  1. La 25.03.2021 la 21:00, George-Valentin Hulpoi a spus:

    hai lasă exprimarea asta moralistă, filozoful secolului 21.

    În primul rând, oricine poate considera că investiția într-o anumită nișă poate să fie o investiție proastă, iar părerea și-o poate exprima public. Că i-am zis că ești nebun dacă investești în așa ceva, asta este partea a 2-a și mi-o asum.

    În al doilea rând, el poate să facă ce vrea cu banii lui, eu pot comenta ce vreau pentru că constituția îmi garantează acest drept. Dacă am ales să-i zic că investește în direcția greșită, n-are decât să mă ignore.

    În concluzie, lasă tu moralismul ăsta și nu-mi spune mie ce câcat pot spune și să-mi "retrag comentariul", că ești rupt de foame și mă iei pe mine cu "dacă aș fii scripter pe x comunitate", lasă "bro", că eu îmi câștig pâinea, nu mă cobor la nivelul ăsta :)) 

    esti redus complet, nu inteleg cine te-a bagat in seama. eu cu oameni redusi complet mintal, nu discut :)

  2. Acum 6 ore, khain a spus:

    Cauti oameni maturi, sau, oameni seriosi? Faci o abstractie intre maturitate si seriozitate, simplu vorbind, ii duci in eroare pe cei ce doresc sa te ajute si sunt seriosi, doar ca tu cauti nu doar un om serios, ci, si matur.

    Nu tot timpul oamenii maturi dau dovada de seriozitate si de profesionalitate majora, am intalnit tineri care sunt mai capabili si mai seriosi ca unii de 25 ani :) ( Exemplu @Kira )

    Sper ca am fost cat de bine explicit. In rest, bafta la cautare, e un drum plin de esecuri si probleme cu scripterii...

     

    ce faci tu este sa explici diferenta dintre 2 cuvinte, 2 variabile, in contextul meu clar se intelege ce am scris. Stiinta ne arata ca barbatii se maturizeaza mult mai greu ca femeile, si majoritatea dintre ei nu sunt seriosi la o varsta frageda 15-20 de ani chiar si mai departe de aici. Eu am atras atentia la ce fel de oameni imi doresc pentru a putea lucra cu ei. Tu ai venit sa faci galerie ca la fotbal si nu ma deranjeaza, doar cate atentionez ca peluza mea are artificii, glicerine, pocnitori pregatite pentru a-ti asalta peluza ta :) 

    • Like 2
  3. Va salut. NU CAUTATI SA MA CONTACTATI DOAR PT CA DORITI BANI. AM 23 DE ANI, MERG PE 24, CAUT UN OM SERIOS SI ACTIV PENTRU A DESCHIDE UN SERVER DE LUNGA DURATA.

    Caut Scripter matur, serios si profesionist, disponibil pentru un proiect de lunga durata. 

    Sa stie sa configureze foarte bine Panelul si sa fie activ. 

    Doresc un GAMEMODE nou, cu multe sisteme, multe modificari etc.

    In ultimul rand caut o persoana serioasa, care sa ocupe un loc in staff pe viitor, acesta fiind platit lunar.

    Va las Discord-ul meu, ma puteti contacta oricand: Ralex#9853

     

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.