Jump to content

LiviuAdrianRO

Membru
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LiviuAdrianRO

  1. 1 oră în urmă, Banditul a spus:

    Depinde.

    Cu cat e mai complex gm si cu cat vrei mai multe "sisteme" etc cu atat va creste si pretul indiferent ca e de la 0 sau nu, acelasi principiu se aplica. Deasemenea depinde si de scripter cum si cu cat te taxeaza

    Eu mai mult as vrea sa ma axez pe pretul fix, ca ma gandeam pe viitor sa deschid o comunitate de gaming si sa bag prima data server de SAMP, dupa alte jocuri si alte servere

  2. Salut, daca cauti co-fondator/co-owner pentru serverul tau de RPG, sunt disponibil oricand. Pot ajuta la moderare, activitate, sa fac reclama la forumuri/servere si poate financiar maxim 15 euro pe Host.

    Discord: Jokerboy#8635 , nu mai raspund la PM Forum.

    EDIT: Platesc host-urile serverului si webhost-ului.

  3. Acum 5 ore, Eyser a spus:

    In primul rand trebuie sa exersezi, exersezi, exersezi si iar sa exersezi. Poti sa citesti toate tutorialele si sa te uiti la toate documentatile existente, daca nu exersezi = 0.

    Fa lucruri usoare, ia un GM de pe net si incepe sa-l editezi cum vrei tu, fa-i ce vrei, cand te lovesti de probleme cauta pe internet, crede-ma ca orice problema pe care o vei intampina tu in drumul asta, au mai intampinat-o inca 10 inaintea ta, pe net gasesti de foarte multe ori raspunsul pe care il cauti. (cauta in special in lb. engleza)

    Dupa ce ai invatat asta, citeste si despre optimizare ca majoritatea tutorialelor pe care le vei parcurge/vedea nu prea au vreo treaba cu asta, ele vor sa te invete cum sa faci lucrul X, dar nu iti arata cum sa faci lucrul X in cel mai eficient mod posibil.

    Iti spun din proprie experienta, am 7 ani de cand fac asta.

    Succes!

    Mersi foarte mult🔥💪🏻🙂

  4. Acum 29 minute, BaFFyJunior a spus:

    In principal ai o parte teoretica, poti folosi https://wiki.sa-mp.com/ . Dupa partea teoretica, ia un gamemode de pe net si vezi ce face fiecare functie, joaca-te cu el. Unde nu sti intreaba pe forum sau daca ai prieteni care se ocupa cu asa ceva pe ei. In cateva luni ar trebui sa deprinzi o baza cu care sa reusesti sa incepi un gamemode de la 0. Toate acestea in opinia mea.

    Mersi de sfat man, nu am prietenii care fac scripting. O sa incerc sa il practic si sa mai incerc si alte modalitati💪🏻🔥

  5. Salutare jucatori, scripteri si testeri de pe Forum. As vrea si daca puteti sa raspundeti la intrebare, cum as putea invata limbajul PAWN in 2020. 

    Sa imi puteti oferi sfaturi sau modalitati, sa invat fiecare cuvintel din PAWNO. 

    Doresc sa fac un gamemode de la 0 si sa imi deschd o comunitate originala, fara sisteme sau alte chestii copiate.

  6. Ai nevoie de un administrator pentru serverul de SAMP si pentru forum?

    Ma poti contacta pe discord: Liviu#4446 sau in privat pe forum

    Stiu sa moderez serverul si forumul, ajut financiar si altele, sa aibe 30-50 playeri online constant fac multe evenimente si chestii pe server pentru a ajuta.

     

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.