Jump to content

Sancky

Membru
  • Posts

    547
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    48

Posts posted by Sancky

  1. 1 hour ago, khain.dev said:

    Este posibil să estimezi capacitatea de rezistență sa îi spun așa ce ține de playeri pe server. La o deschidere de server unde te aștepți că o să se conecteze în același timp +200 playeri, atunci poti face un DDos test asupra serverului tău inainte să il deschizi, practic printr-un test ddos asupra serverului poti vedea daca la deschidere o sa reziste sau nu în momentul unor conectari multiple. O altă metodă la care mulți ajung pentru a testa funcitonalitatea bună a GM-ului este adăugarea de boti fizici pe server, după cum știm un bot față de un player real folosește mai multe resurse ale serverului, respectiv poti adăuga un minim de 300 playeri și daca rezistă atât gm-ul cât și serverul, atunci e bine. Revenind la mentiunea ta, este greu sa estimezi cat de bine o sa tina server-ul tau la solicitari mari, totusi metodele mentionate mai sus simuleaza un test asupra functionalității optime al gm-ului și permite să vezi dacă poate rezista la solicitări mari sau nu.

    din contra, un bot care sta pe server afk si nu face nimic, nu o sa consume cam nimic, pt ca el nu trimite pachete de sync la fel cum trimite unul care se misca, nu apeleaza comenzi, etc., nu prea poti testa sau simula asta cu 1000 de playeri decat daca ii ai

  2. 2 hours ago, segmentationfault said:

    stai 1 an sa lucrezi sa-l vinzi pe 50 de euro? really? eu nu va inteleg, daca tot aveti niste abilitati in programare, de ce nu le fructificati intr-un domeniu mai bine platit?

    pai nu au, ca editeaza si ei 2-3 texte si modifica o culoare asta e cam nimic

  3. tbh, nici nu stiu de ce mai incerci sa iti faci server, ca sa iti faci un server pe cont propriu, fiind fondator tre sa investesti in tot ce tine de dezvoltarea lui, ai fii norocos probabil doar daca ai avea prieteni care sa se ocupe cu development-ul, dar la straini nu mg, munca tre platita, si oricum iti pierzi timpu cu sampu daca nu faci ceva cu care sa te diferentiezi fata de restu, + ca trebuie promovare constanta din partea unora care sunt cunoscuti in comunitatea asta, mai bn faci cand esti pregatit financiar, si nu neaparat pe samp, poti incerca si alte platforme, sampu moare din ce in ce mai mult.

  4. 16 hours ago, nobilzeus said:

    de bani astea mai bine mergi la curve și nici buguri nu apar

    nu mai bn iei o carte pt gramatica de banii astea ? inveti si romana, iti mai raman si bani pe langa

  5. 5 minutes ago, AlexxAdv said:

    a scris vreodata n viata lui 3 linii sa nu zic...o intreaga pagina sau un intreg sistem din pawn, a scris macar 2-3 linii de manuta lui ca sa aiba habar? :)) doar ia copy paste din wcode

    asta nu i copilu ala de cumpara gmuri samp si dupa le pune pe net? 😆

    buna investitie domnule, care i mai prost, ala de vinde sau ala de cumpara?

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.