Sari la conținut

SuNNyAdv

Membru
 • Număr conținut

  17
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Neutru

1 Urmăritor

Despre SuNNyAdv

 • Rang
  Membru

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Name in game
  SuNNy
 • Level of knowledge
  Mediu

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. SuNNyAdv

  Gamemode BuGGed (Asemanator).

  Fisierul SRO il iei de pe internet SRO.inc si il bagi in include, dupa aceea cu conectarea la baza de date tine de tine ce ai facut, daca nu pe pricepi cauta pe youtube nu sta de mine daca nu te pricepi.
 2. SuNNyAdv

  Gamemode BuGGed (Asemanator).

  Link-ul "functioneste"
 3. SuNNyAdv

  GameMode BigZione Big UPDATE + optimizat

  Observ ca nu le-ai dat la oameni mura in gura cu gamemode-ul si ca i-ai lasat si pe iei sa faca ceva, frumos +1 ❤️
 4. SuNNyAdv

  Gamemode BuGGed (Asemanator).

  mutumesc ❤️
 5. SuNNyAdv

  GM RPG Romania updates

  un gmm foarte frumos
 6. SuNNyAdv

  Gamemode BuGGed (Asemanator).

  oo, r3sp3ct MihaiADV, iti place ce am facut?
 7. SuNNyAdv

  Gamemode BuGGed (Asemanator).

  pawno il poti lua de la orce gamemode care il ai in PC sau il iei de pe internet, eu folosesc decat un pawno cu toate includeurile celorlalte gamemdeuri
 8. SuNNyAdv

  Gamemode BuGGed (Asemanator).

  mysql_connect scrii in ghilimele datele si dupa compilezi
 9. SuNNyAdv

  Gamemode BuGGed (Asemanator).

  Nu stiu cum ai tu prietene, dar eu iti spun ca la mine nu a dat erori, poate nu folosesti un compiler bun, te-ai apucat si ai stricat ceva in el, chiar nu stiu ce sa zic si cum am mai scris si sus sistemul de roll trebuie sa fie pus tot ce tine de roll si in baza de date inserat "roll"
 10. SuNNyAdv

  Gamemode BuGGed (Asemanator).

  multam
 11. SuNNyAdv

  Gamemode BuGGed (Asemanator).

  Tocmai am intrat pe localhost si functioneaza totul perfect, cred ca este de la tine acea problema daca doresti te pot ajuta prin TeamViewer 14, dai datele in PM.
 12. SuNNyAdv

  Gamemode BuGGed (Asemanator).

  Sincer nu stiu, l-am ridicat odata pe un Ultra-h si am avut maxim 16 persoane, asta ramane de tine sa incerci mai mult am lucrat pe localhost si iti spun cu mana pe inima ca 1 persoana tine
 13. SuNNyAdv

  Gamemode BuGGed (Asemanator).

  :D, in include-ul tau nu ai fisierul SRO.inc
 14. SuNNyAdv

  Gamemode BuGGed (Asemanator).

  Hei salut, eu sunt SuNNy si astazi o sa va prezint un gamemode editat de mine, gamemodeul este pornit de la BigZone si adus la o versiune mai apropriata de bugged, acesta are urmatoarele modificari: 1.Comanda /ah rescrisa cu toate comenzile de admin in GM trecute acolo 2.Nu are comenzi ascunze, am verificat gamemode si toate include-urile 3.Adaugata comanda /set (sincer am mai economisit din randuri) 4.Adaugat un chat pentru cei cu premium (este din primul proiect inainde sa il fac bugged) 5.Adaugata o factiune(doar de asta am avut timp) acesta este TAXI LV, mafiile le puteti face si voi. 6.Am contorizat orele jucate, acum arat si minutele jucate pe server. 7.In gamemode este un sistem de roll care este momentan dezactivat, doar stergeti "//" si "/*" si adaugati Roll in baza de date, va descurcati voi ca sunteti baieti destepti. 8.Inainte culoarea la nume nu o salva, acum am facut sa se salveze culoarea 9.Adaugata comanda /acolor pentru helper si admin. 10.Adaugata comanda /askin pentru scripter, este legata de estifondator. 11.Un sistem de rainbow, am vrut sa il scot dar m-am gandit si l-am lasat, acum voi puteti sa faceti ce vreti cu el, comenzile de folosire ale lui sunt in /ah. 12.La admin 7 este gradul de scripter, acum cand scrii pe /e sau pe /a apare ca Scripter 13.Au fost scoase comenzile de event, erau inutile. 14.Chatul helperilor este de acum /e. 15.Comanda /fv este acum /arepair. 16.Acum poti da /vre direct din masina, inainte trebuia sa pui ID 17.Comanda /spawncar a fost modificata, te pune in ea si iti seteaza automat 2 culori alese de server. 18.Daca doriti sa va deschideti server, playerii ce le trebuie licente au la indemana comanda /getlic. 19.Adaugata comanda /go. 20.Am creeat eu 2 comenzi /gotohqa si /gotohqh pentru admini si helperi, daca doriti le puteti trece in /go daca nu le lasati asa, ele sunt trecute in /ah. 21.A fost adaugata comanda /gotoa unde te duce la aeroport LV in vw 0. 22.A fost adaugata comanda /gotobiz (evident ca am luat-o de la edison, nu am stat sa o fac de la 0). 23.Sistem de /fnc ca sa iti schimbi numele trebuie ca un admin sa iti accepte numele, chiar daca il iei din shop. 23.Editate si adaugate comenzile /anno si /announce2. 24.Ca norma de siguranta cand pui parola de la rcon corect sa iei kick, daca esti ownerul serverului iti poti da admin din baza de date. 25.Comanda /fspec si /fchat au fost adaugate. 25.Comanda /cmc (clearmychat) a fost adaugata. Si multe altele, va las pe voi sa vedeti ceea ce am reusit sa fac. Nu sunt un scripter experimentat, sunt la mediu, deci daca aveti ceva de reprosat, tinetile la voi! Link gamemode: https://www12.zippyshare.com/v/BXBJ5Fml/file.html Virustotal: https://www.virustotal.com/#/file/8e238cd1e3206b757a75d1d935412970d7b2ddbf2dff6344c7d088f9c2cc1b0e/detection Nu mai are rost sa prezint poze cu gamemodeul, este de la bigzone Va urez succes cu gamemodeul!
 15. Frate, mai bine de nul postai, sicer sa fiu este plin de buguri si are foarte multe chesti eronate.... te-ai apucat de un sistem si nu mai poti sa ii dai de cap cu bugule astea, daca ar sta un scripter "mai bun ca tine" sa rezolve la ele, mai bine facea unu de la 0 sincer sa fiu.
×

Informații Importante

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Pentru mai multe detalii, vezi Termeni de Utilizare și Politică Intimitate.