Jump to content

Khain

Membru
 • Content Count

  248
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Khain last won the day on June 17

Khain had the most liked content!

Community Reputation

84 Excelent

4 Followers

About Khain

 • Rank
  SCRIPTER
 • Birthday 01/19/2000

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  PENTAGON
 • Interests
  Programming
 • Name in game
  Syntax
 • Level of knowledge
  Experimentat

Contact Methods

 • Discord
  Mo_Garcia#3221
 • ICQ
  127

Recent Profile Visitors

706 profile views
 1. Khain

  Problema [JOB-URI]

  Ceva cod?
 2. Daca platesti scrie in privat....
 3. Khain

  [MAP] Zona DeathMatch

  Mersi!❤️
 4. Salut! Astazi o sa te invat cum sa lucrezi cu textele lungi si cum in general sa le usurezi....exista citeva metode si o sa le spun care le stiu eu si de care ma folosesc. //Această metodă este potrivită atunci când există unele variabile care trebuie să fie încorporate în text. new string[10]; format(string, sizeof(string), "%d",string); ShowPlayerDialog(playerid, 1, DIALOG_STYLE_LIST, "", string, "", ""); //Această metodă este potrivită pentru afișarea textului mare, în care nu există variabile care să fie inserate în text,putem sa folosim si un anumit ciclu. static const _n[1][] = { "text" } new string[1]; for(new _j; _j < 1; _j++) format(string, sizeof(string),"%s%s\n", string, _n[j]); ShowPlayerDialog(playerid, 1, DIALOG_STYLE_LIST, "", string, "", ""); //În această metodă, atunci când se afișează un dialog, player-ul va primi conținutul tuturor liniilor. În secțiunea de date, aceste șiruri de caractere sunt localizate imediat unul după altul și le puteți uni înlocuind caracterul de la sfârșitul liniei în long_string cu orice alt caracter (în acest caz o ruptură de linie).Deci nu va fi necesar să distingeti un loc și să le conectați înainte de fiecare utilizare - totul sa făcut deja. new long_string[] = "\n"\ "", long_string_1[] = "\n"\ ""; OnGameModeInit() { long_string[sizeof(long_string)-1] = '\n'; long_string_1[sizeof(long_string_1)-1] = '\0'; return 1; } ShowPlayerDialog(playerid, 0, DIALOG_TYPE_MSGBOX, "", long_string, "", ""); // afisati unde doriti,dupa parerea mea aceasta metoda este cea mai optimizata si mai usoara in uitlizare. Sper ca o sa va fie de folos acest tutorial! Multumesc pentru atentie.
 5. Khain

  [Suport] Instalare GM

  Daca mai este actual,scrie.
 6. MAP, GM de la 0 cu sisteme complicate , Textdrawuri, idei etc.
 7. Va multumesc pentru atentie,serverul este inca in etapa de deschidere,pentru mai multe informatii,accesati pagina pe FaceBook CLICK
 8. Salut tuturor! Caut un partener pentru a deschide o comunitate gen DM/STUNT. Cu ce ma ocup eu? 1. Creez un GM stabil si calitativ 2. Creez harti calitative Ce am nevoie de la voi? 1. Finantare hosting/reclama Ce privilegii ai ca partener? 1. Privilegii pe server : Admin,vip,score etc... 2. In dependenta de suma finantata ne intelegem la un procent pe venit +30-35 procente Cer seriozitate , fac un GM deja de o luna si in curand va fi gata dar am nevoie de finantare,cei ce sunt interesati va voi arata acest GM,o sa discutam toate detaliile,va rog mult sa nu veniti cu propuneri pentru a crea un RP/RPG/Zombie! Despre server gasiti informatie aici Click
 9. Tu ai facut mapping serios sau nu te ocupi cu mappingul? Faza e ca cei ce se ocupa inteleg bine din ce cauza e asa durata mare de timp. E una sa privesti poze cu aceasta insula iar alta e sa o proiectezi, apoi sa o faci.
 10. Ce poate sa fie clar fratioare?🙄
 11. Astazi doresc sa va prezint o insula la care am lucrat mai mult de o luna,sper sa va placa!
 12. Khain

  [MAP] Zona DeathMatch

  DESCARCA
 13. Daca mai este actual,scrie in privat si vorbim pe aceasta tema.
×

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.