Jump to content

khain

Membru
 • Content Count

  593
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

khain last won the day on March 5

khain had the most liked content!

Community Reputation

149 Popular

About khain

 • Rank
  𝓥𝓪𝓵𝓸𝓻𝓮𝔃𝓲 𝓪𝓽â𝓽 𝓬â𝓽 𝓽𝓮 𝓪𝓹𝓻𝓮𝓬𝓲𝓮𝔃𝓲
 • Birthday 01/19/2000

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Interests
  Programming
 • In-game Name
  khain.dev
 • Level of knowledge
  Experimentat

Contact Methods

Recent Profile Visitors

3,142 profile views
 1. Daca tot veni vorba sa cumparam hosting pe banuti, atunci folositi-va de evehost.ru ( hosting rus ) dar e pe intelesul tuturor, chiar daca nu stii rusa, iti dai seama ce si unde sta Pretul pe 40 sloturi - 4 lei ( fara port 7777 )
 2. Deci, new Float:x se foloseste total pentru altceva, el nu doreste sa afle pozitia lui, ci doar sa il teleporteze, [ x, y, z e recunoscut in functie la nivel global nu local ] , legat de (playerid, params[]), daca o sa observi, el a pus si asta, numai ca imi dau seama ca nu prea stii cum se foloseste params[] in comenzi, daca aveai cunostinte fundamentale al limbajului pawn, sti-ai ca in comanda respectiva nu are nevoie de params[] ci doar de playerid. Dupa raspunsul tau mi-am dat seama ca nu pricepi ceea ce vorbesti.
 3. In gm-ul respectiv este deja definit SCM ca SendClientMessage, practic ce ai afirmat tu, e total gresit.
 4. In primul rand e definit corect ceea tine de x, y, z ( baiatul isi baga coordonatele personale ) SetPlayerVirtualWorldEx e difinit din motiv simplu, e posibil ca interiorul X se afla intr-o anumita lume virtuala ( doar ca trebuie definit fara Ex la sfarsit [SetPlayerVirtualWorld] ) SetPlayerInterior poate definit tot din motiv simplu, poate baiatul foloseste un anumit interior clasic al GTA:SA. Inainte de a critica pe cineva, iti recomand sa inveti pawn si dupa revii.
 5. Multi oameni cu care am lucrat, foloseau cloud-center, e bun din punct de vedere tehnic, dar si ca pret e avantajos. https://www.cloud-center.ro/
 6. Mapping-ul e de pe serverul Diamond RP, legat de sistem, e foarte asemanator cu tot acestui server.
 7. Mapping/System Copy Diamond Role Play
 8. Ma, eu unu folosesc Sprite Browser, in programa respectiva sunt toate spraiturile posibile in GTA:SA, e comod si simplu. O sa las mai jos un fisier cu aceasta programa, pentru cei ce doresc sa o foloseasca. SpriteBrowser2.0.zip
 9. Asta zic si eu, insa putem sa gresim, de asta ii cer si dovezi ca el e autorul textdraw-urilor.
 10. Ce spui despre asta, sunt copiate sau tu esti autorul?
 11. Pentru staruinta, meriti apreciere, am vazut si codul din GM, e curat si pe intelesul tuturor. La momentul actual foarte putini scripteri incep sa scrie un gm de la 0, sau sa dezvolte un gm "basic", iti recomand sa faci un edit la un gm sau sa il dezvolti pe asta, ca sa fie folosit in "societate"
 12. *Tin sa mentionez ca e beta, respectiv, astept pareri, propuneri, sugestii.
 13. Iti recomand sa citesti topicul din nou ( cel legat de ceas ), nu ma regasesc in ceea ce ai mentionat, legat de SetWorldTime, ar fi bine sa te infromezi cu ce se mananca aceasta functie, si ce poti realiza, dupa care, te astept cu un nou mesaj.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.