Jump to content

khain

Membru
 • Content Count

  626
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  48

khain last won the day on March 23

khain had the most liked content!

Community Reputation

160 Popular

About khain

 • Rank
  𝓥𝓪𝓵𝓸𝓻𝓮𝔃𝓲 𝓪𝓽â𝓽 𝓬â𝓽 𝓽𝓮 𝓪𝓹𝓻𝓮𝓬𝓲𝓮𝔃𝓲
 • Birthday 01/19/2000

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Interests
  Programming
 • In-game Name
  khain.dev
 • Level of knowledge
  Experimentat

Contact Methods

Recent Profile Visitors

3,852 profile views
 1. Astept o critica constructiva)
 2. Interesant ce parere o sa ai cand o sa iti returnez banii
 3. Mulțumesc de aceste propoziții poetice @After School Community, cu siguranță o sa întorc banii doar dacă îți ceri scuze de vorbele spuse. Te salut cu drag! Cat despre mine, eu îmi respect reputația, și dacă am zis ca o sa îți dau banii, o sa fac asta după posibilitate și repet, după ce îți ceri scuze de vorbele spuse în adresa mea.
 4. Cand am reusit sa devin fratele tau, si daca am devenit acest 'frate' pentru tine, dc sa iti ignori fratele? Stai prost la capitolul familie?
 5. Trebuie sa modifici marimea la TextDraw Bar al textului dorit.
 6. Copile, de curiozitate, facem niste teste de cultura generala, teste pentru posturi de coordonator, sau ceva de genu.....uite aici o sa vedem si rezultatul, cine si ce reprezinta. Si da, stau de pe telefon si am autocorectare cand scriu, pacat ca creierul tau nu e in stare sa gandeasca si asa momente..
 7. Daca ai inceput sa judeci omul dupa niste greseli gramaticale, atunci esti prost rau
 8. Omule tu ai creier? Arata-mi tu dovezi nu sa imi spui ca o sa intre si o sa vada, tu trimite link. Legat de om, in momentul in care tu spui ceva public fata de un om, te adresezi acestui public, eu fiind unul din acest public, constitutia imi permite sa imi expun parerea si sa nu fiu deacord cu tine. Cat despre puful vietii tale, muncind in anglia facand beton pt cladiri, tinand lopata in mana, avand o firma fara profit, mi se pare absurd sa zici ca viata ta e puf, sau, daca iti pare viata asta puf, ma bucur pt tine.
 9. "Mister" se incepe vrajeala "smecherilor", daca crezi ca esti ideal in unele puncte de vedere, imi pare rau traiesti intr-o lume personala cu puf. Ce tine de critica, iti recomand sa te informezi ce inseamna o critica, si, ce inseamna o parere....cat despre pareri personale in alte topicuri, arata-mi unde am primit flip
 10. Legat de limbaj, eu stiu unde si cum sa vorbesc, cu tine am decis sa vorbesc asa, din motiv simplu, nu vad chestii ce fac sa te respect. Nu am zis nimic de ce cerintele tale, am criticat vorbele spuse de angajat, un lider si un sef bun niciodata in viata nu o sa spuna ca un angajator e prost si nu isi facea treaba cum trebuie, sau cum ai zis tu ca scartaie, daca ai fi un om destept si cu abilitati de conducator, nu te exprimai in acest mod, mai mult, nu ai spune in public aceasta parere, practic tu inaintezi o violenta verbala ce se pedepseste contraventional ( vorbesc de situatia ce tine
 11. Imi bag si eu trei banuti ai mei, ca lider a unei comunitati, tu, @Edward Ienimisa , nu o sa ai o reusita, in momentul in care, tu spui angjatului ca scartie, o sa isi bage pula in tine si in comunitatea ta. Cei care au de gand sa munceasca la el, nu va recomand.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.