Jump to content

Mento

Membru
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by Mento

  1. Cauti functia din gamemode care face sa scada combustibilul, adesea este un timer, n-am lucrat pe burned sa stiu, si acolo mai pui o conditie, daca jucatorul X este in vehiculul Y si kilometrajul masinii arata 0 km/h, atunci nu ii va scadea benzina. (sau poti sa pui alte conditii, precum daca are motorul oprit sa nu ii scada etc)

  2. Acum 16 ore, Dennis12. a spus:

    Interesant, dar nu e potrivit pentru un server de samp, cel putin nu in stilul in care tu l-ai creeat, poate cu mici ajustari :D

      

     

    mai trebuiesc modificari, zarul sa fie mai mic, sa fie mai puse-n linie, probleme la text etc

     a fost ceva demo

  3. 1 hour ago, Banditul said:

    Sa copiezi doar comanda nu face ca intreg sistemul sa functioneze. Ai ratat sa copiezi cea mai importanta parte, OnPlayerModelSelection functia care se ocupa cu "X a apasat skin Y atunci fa actiunea Z"

    asa se face man acum, la ce sa mai faci sisteme de la 0. Copiezi unu deja facut, dai ctrl c, ctrl v si postezi pe sa-mp.ro ca nu-ti compileaza =)))

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.