Jump to content

AlexGX

Membru
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Posts posted by AlexGX

  1. On 2/3/2024 at 8:22 PM, Vallentiin said:

    Omu e facut sa si arate "bogatia" mai ales daca si-a dat apele pentru ea.. Fi si tu destept si pozeaza te cu masina ta, daca ai. Stii ce ma deranjeaza pe mine daca tot esti asa deranjat in topicu asta? Pe mine ma deranjeaza oamenii care comenteaza despre un bun personal al cuiva cand ei probabil nici permis n au, sa nu mai spun faptu ca n are nici o legatura ce ai comentat tu, cu ce cauta baiatu asta. Mai lasati rautatile astea.

    Tu de ce nu iti arati bmw u si salariu tau peste minimu pe economie?

    Bro, e chiar masina mea si am 24 de ani , Dar dacă am bmw nu inseamna ca ma lăfăi cu 1000101101010 euro, si am trecut de 50 euro investiți de mult doar ca mna vreau sa mai am pe cineva atâta tot

  2. 43 minutes ago, Sancky said:

    tbh, nici nu stiu de ce mai incerci sa iti faci server, ca sa iti faci un server pe cont propriu, fiind fondator tre sa investesti in tot ce tine de dezvoltarea lui, ai fii norocos probabil doar daca ai avea prieteni care sa se ocupe cu development-ul, dar la straini nu mg, munca tre platita, si oricum iti pierzi timpu cu sampu daca nu faci ceva cu care sa te diferentiezi fata de restu, + ca trebuie promovare constanta din partea unora care sunt cunoscuti in comunitatea asta, mai bn faci cand esti pregatit financiar, si nu neaparat pe samp, poti incerca si alte platforme, sampu moare din ce in ce mai mult.

    Mdaa.....

  3. Este vorba de proiectul ShinyPlay pe care l-am mai postat aici doar ca am nevoie de inca cineva sa ma ajute cu investitiile.

    lasati un pm sau mesaj pe discord cine e interesat, tin sa mentionez ca vreau pe cine serios si capabil, mai multe le vom discuta pe discord

    Avem domeniu luat deja , forum / un panel bine pus la punct, Gamemode de la 0 la care se lucreaza de ceva timp .

    Cine este interesat mesaj pe discord @alexgeorgian24

  4. On 2/3/2024 at 10:58 AM, cenzorel said:

    Salut! Caut o persoana serioasa de incredere care vrea sa-si deschisa un server de sa:mp, "clasic", diferit de toate celelalte.
    Nu b-hood, nu curcubeie, nu gamemodeuri rainbow, am un gamemode foarte diferit clasic GF cu putin RPG foarte interesant care asteapta cu nerabdare sa fie deschis.

    Pentru mai multe detalii, pm pe site

    Nu deranjati aiurea daca nu doriti sa faceti ceva!

    @alexgeorgian24 pe discord 

  5. 9 minutes ago, Sancky said:

    orice produs poate avea probleme fiind intr-o perioada de dezvoltare continua, atat timp cat nu este o versiune finala e normal sa aiba buguri, si chiar daca este o versiune finala buguri tot vor fii si se descopera pe parcurs, da lasa-l pe copilu ala, n a scris in viata lui ceva cod de la 0, si mai sunt d astia p aici de tot comenteaza da ei n au habar de nimic.

    Mersi de sprijin :D

  6. On 6/16/2023 at 9:57 PM, max said:

    nu ca as vrea sa iti dau hate dar ai niste problemute mici pe partea de web..

    la jucatori online nu apare active mai exact bara aia albastra in partea stanga iar searchul din partea dreapta si ala de full screen nu-s prea bine pozitionate si cand vreau sa dau click pe usernameul unui player nu merge.

     

    rezultat nu recomand deoarece si pentru ce nu-mi inspira incredere munca lui.

     


    Panelul nu e gata nici macar 25%, nu este produsul final si nu o sa ramana in nici-un caz asa. Noi facem un panel de la 0 nu unul luat de pe net si schimbate foarte putine chestii prin el, momentan nu este finalizat. Poti sa revii cu o parere despre panel cand acesta va fi 100% finalizat. Salut!

    Concluzie: NU MAI DATI CU HATE 

  7. On 6/17/2023 at 9:33 PM, max said:

    fara suparare acuma dar poparnae cat si de gamemode cat si de panel cea ce faci e mai mult lipeala cu scoci dar in fine eu te las in treaba ta ca o sa realizezi dupa ca fara bani de promovari fara bani de un scripter care chiar stie ce faca si fara bani pentru un web developer care chiar stie sa pozitioneze si niste iconite in centru nu prea vad succesu in aceasta comunitate din moment ce sta sa pice toate :))

    Daca vrei sa ne ajuti voribm pe discord

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.