Jump to content

George98

Membru
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by George98

  1. La 20.09.2018 la 19:38, Dennis12. a spus:

    Salut! 

    Nu o spun din rautate, dar nu recomand pe niciunul de mai sus inafara de @Syntetick, el mai stie ceva, dar nu e la zi nici el cu tot ce inseamna PAWN ( yao syntetick brother :)) ). Trecand peste micile glumite sa zic asa sa trecem la partea serioasa, zic. Dunt vechi in domeniu, aproximativ 4 ani si sunt in masura sa imi creez anumite pareri despre anumiti oameni de pe aceasta minunata comunitate de samp. 

    Ofer servicii PAWN de aproximativ 3 ani ( calitative in adevaratul sens al cuvantului de 2 ani, dar acestea sunt detalii mai putin importante .. ), ideea e ca daca arunci un ochi pe canalul meu de youtube ( sunt pe telefon si nu pot lasa link ) poti observa de ce sunt capabil. Sunt dispus sa lucrez contra-cost, daca doresti sa iti fac un gamemode de la 0 pe placul tau ( eu nu am mai lucrat la moduri RP pana acum, doar RPG, dar eu nu ma voi ocupa de administratea serverului, doar de partea tehnica. Asadar si prin urmare, daca esti dispus sa ma platesti iti pot creea un gamemode roleplay pe placul tau, capabil pentru cantitati mari de jucatori, dispun si de un cont bancar. Ma poti cauta pe Discord: Dennis12#6604 sau printr un PM( Private Message ) pe forum, aici, nu mai folosesc skype de foarte multa vreme, astept mesajul tau si vorbim tot ce vrei acolo.

    Recomand cu încredere 

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.