Jump to content

K3n7oR

Membru
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by K3n7oR

  1. Just now, Mister said:

    Ok, asta reiese din ce ai scris, frumos si niste poze cu un sistem asemanator :) 

    Bravo daca te-ai apucat si tu sa faci acelasi sitem, este destul de dificil de realizat

    Nu stiu daca te intereseaza dar este un minigame din cele 4 care sunt facute pe serverul meu doar am facut cateva poze sa le trimit pe slack adminilor.

    Mersi si bafta spor la vanzare.

    • Like 1
  2. 21 minutes ago, Mister said:

    Ha, :)) nici macar nu stiu de unde e sistemul acela banuiesc ca de la rusi ceva, sistemul meu nu are nimic in comun cu acela inafara de nume care defapt este h1z1 am pus pubg pentru ca este mai cunoscut. Chiar crezi ca mi-as risca reputatia sa editez un sistem ca acela mie nu imi place sa lucrez pe edituri eu lucrez de la 0 ceva. Eu nici nu am textdrawuri ar fi facut lag dupa mine e mai simplu si frumos pe dialog

    Asa cum spune un intelept "Debugging is twice as hard as writing the code in the first place." Iar eu o spun in sensul de sisteme: Este de doua ori mai greu sa modifici un sistem sa il faci cum vrei tu decat sa il creezi de la 0. Deci de ce m-as complica, plus ca eu lucrez de placere in pawno nu de dragul de a copia si fura. Nu stiu cum trageti voi concluziile acestea daca eram un user cu 10 postari si 0 reputatie mai ziceai.

    Va rog sa nu sariti cu gura, daca doresti iti dau ip sa il testezi sa vezi ca nu am nimic din ce vezi in acele poze, cele 7000 de dropuri pe toata mapa sunt puse de mana mea salvate in joc deci nu iti bate joc de munca mea.

     

    Nu am zis ca ai copiat cv mie imi place ce ai facut acolo eu ti-am aratat ce am facut eu :)

     

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.