Jump to content

OmuNegru

Membru
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by OmuNegru

  1. Salut am o problema..Am gasit un gm pe net..bla bla bla..si am zis sa il bag pe host sa mai intre un prieten sa ne uitam prin el..Deci am facut tot..am trecut in gm Ip,Nume,Nume,Parola.. in baza de date am pus cum se numeste Baza de date..Si am urcat-o..si nu pot sa intru pe sv deoarece nu merge..Nu inteleg ce are..Am mai avut un gm pe host-ul asta si a mers fara nici o problema..Acolo unde e patratu ala cu rosu trebuia sa fie verde..Ce pot face? va rog eu mult dau +3

    Untitled.png

  2. Rpg.Tsunami-Zone.Ro....Ip:212.83.165.15:7779

    Pe acest server adminii/helperii/leaderii nu se dau la 10-15 on.Aceste grade se dau pe lvl.Ai facut lvl 15 dam un test primesti admin.Ai facut lvl 10 dam un test primesti helper.Si pentru Leader trebuie sa ai lvl la factiunea respectiva.Avem si cateva sisteme unice.De inceput scrii /bonus primesti lvl 3 si 500k.Sistemul de war este unul unic si multe altele.Am lasat mai jos un mic video cu o micuta prezentare.Pentru mai multe va astept cu drag pe 212.83.165.15:7779

    Video:

     

  3. Acum 16 ore, Geani a spus:

    abea ai invatat 5 % limbajul pawno acum treci la PHP Html, Fain 

    Mnda..dar ma poti ajuta te rog..Am legat tot si user si tot..dar cum intru pe site..adica unde vad ce link sa folosesc pt a intra pe panel?

     

  4. Am si eu o mica intrebare...Ma poate ajuta cineva sa conectez un panel si sa il pornesc..Adica eu am gm-ul pe host..nu e localhost..am cumparat host..si vreau sa ii pun panel-ul dar nu stiu cum.Cine ma poate ajuta? Ofer +1

  5. Acum 8 minute, RWRobiBG a spus:

    Pai ai nevoie sa urci baza de date oferita de firma de unde ai host, deobicei firma iti ofera datele de la baza ta de date pe email sau intr-un ticket, daca ai host de la 0ping, cere baza de date printr-un ticket si ei  ti-o vor da.

    Am baza de date de la Cloud-Center.ro si nu mi-a dat nici un email sau ceva gen..Ma poti ajuta tu? ce sa fac??

  6. Va rog eu ajutati-ma si pe mine..Am urcat gm-ul pe host totul merge normal..doar ca nu imi merge nici un cont adica.. sa zicem ca ma inregistrez si cand scriu parola (la login) imi zice ca e incorecta..ce sa ii fac ma nene??va rog eu frumos..Am luat host de la Cloud-Center

  7. Salutari.Vreau si eu sa pun gm-ul meu pe host...Doar ca nu stiu cum..Il iau de la zeroping pe 100 sloturi..Ma poate ajuta cineva cum sa il urc pe host..

    Si mai am o intrebare..gen daca eu fac un update..cum as putea sa il urc pe gm-ul pus pe zeroping..Trebuie sa pun din nou gm-ul nu?

  8. Acum 16 ore, Geani a spus:

    cauti pe google translate cum se numeste eroarea respectiva si vezi ce inseamna eroarea aia sau ce denumire are si iti vei da seama.

     

    Acum 6 ore, Mister a spus:

    Scriptul meu este corect asa cum l-ai pus doar ca nu am pus o virgula acolo unde iti da eroare special ca sa citesti si tu codul sa vad ca nu dai copy paste, ai pus mouseul acolo dar nu ai vazut ca e virgula lipsa dupa giveplayer.

    Am facut aia cu , dar uite ca la asta  nu am idee ce ar trebui sa ii fac...

  9. Acum 5 ore, WopsS a spus:

    1. Ca sa il teleportezi si pe cel care da duelul trebuie sa ti minte jucatorul care face asta, poti sa schimbi comanda /accept duel in /accept duel <Id> sau sa ii setezi o variabila jucatorului care trebuie sa accepte cu id-ul jucatorului care a dat duelul sau sa setezi o variabila pe jucatorul care a dat duelul cu jucatorul care trebuie sa accepte si dupa sa treci prin toti jucatorii si sa vezi care e cel bun (nu prea e buna varianta asta).

    Frate eu cand scriu /accept duel.. defapt scriu /accept duel ID... ca daca scriu doar accept duel nu imi merge comanda..

  10. Acum 5 ore, WopsS a spus:

    alta solutie e sa setezi virtual world-ul cu id-ul unuia dintre jucatori + 1, de exemplu eu am id 0 si tu ai id 10, poti sa setezi virtual world-ul la id-ul meu + 1 sau la id-ul tau + 1 (adica virtual world-ul 1 sau 11). Asa o sa fi sigur ca acel virtual world nu e ocupat, din moment ce un jucator nu poate avea id-ul altuia si nu poate sa fie in doua dueluri in acelasi timp.

    Dar ai putea sa imi explici cum as putea sa fac?? ceva mai explicit te rog eu frumos.

  11. Salut..Am facut un nou sistem.Un sistem de duel..in fine..am o mica problema cu el...am facut comanda tot..accept-ul..dar ii da tp doar celui care scrie /accept duel si celui care a dat /duel OmuNegru nu ii da tp..Si asta este cam nasol..

    1)Cum as putea sa fac atunci cand scriu /accept duel OmuNegru sa ii dea tp ambiilor playeri..

    2)Cum as putea sa fac.....Deci daca cineva e deja in virtualworld 0 sa ii bage pe cei care au scris acum in virtualworld 1 daca virtualworld 1 e ocupat de 2 playeri..sa ii bage pe urmatorii 2 in virtual world 3 si tot asa.. Nu am idee cum as putea face treaba asta..

    Pastebin:http://pastebin.com/WTWP0VxH

    As fi super recunoscator celui care mi-ar da o mana de ajutor.Multumesc Frumos.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.