Jump to content

xXGabyGabiXx

Membru
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by xXGabyGabiXx

  1.                                ------------------------------------------[DarkNight RPG]-----------------------------------
    Salutare dragi prieteni! Numele meu este Gabi, iar astazi vin cu un anunt pentru voi toti, cei interesati, sau in cautarea unui nou server de SA:MP in care, sa puteti descoperi, sau de ce nu, redescoperi placerea de a juca alaturi de prietenii dragi sau de a lega noi prietenii. 

    Acum hai sa iti spun cate ceva si despre server: Serverul se deschide pe data de 01.05.2024 ora 19:00 , o sa fie un server de SA:MP unde fiecare jucator are sansa la un nou inceput , unde se joaca doar de dragul jocului. Eu impreuna cu Sorin am lucrat la acest gamemode aproximativ 5 luni, am incercat sa il facem cat mai usor si mai distractiv.
    Absolut tot ce tine de puncte premium, (DK)points, rollpoints etc... se obtin in joc , nu este un server pentru donatii sunt foarte multe modalitati pentru a obtine cele enumerate prin diferite misiuni, evenimente, /getgift, /roll chiar si prin distrugerea unui meteorit ce cade aproximativ la 30 min, acesta este anuntat. La fel foarte important cand va faceti cont Refferal 1 sau 2 , pentru a
    obtine diferite cadouri la /buylevel sau dupa ce achizitionati Cont Vip, dar pentru un avantaj din start folositi un refferal.
    Incepand cu level 5 primiti un mic cadou de la /buylevel si tot asa din 5 in 5 lvl. ( ex: level 5 , 10 , 15 , 20 pana la 100 ), dupa ce intrati pe server avem si un mic bonus tastati comanda /bonus + un NRG 7 zile sa va ajute pana reusiti sa detineti propria dvs. masina!
    Avem nevoie de jucatori ce vin cu noi ideei , pentru a face jocul cat mai placut . Orice idee o lasati pe discord la sectiunea sugestii , la fel si orice problema legata de joc sa fie transmisa mie , lui Sorin sau direct pe discord. Noi am incercat si asta dorim ca si dvs. fiecare parere sa conteze orice schimbare in joc fie legata de adaugare unui job, mutarea lui sau modificarea
    sau un nou sistem sa fie luate in considerare!
    Cat timp server-ul a fost in BETA am testat , rescris si adaugat, fiind la inceput sigur mai sunt probleme si de accea avem nevoie si de dvs sa fiti receptivi si sa anuntati problemele, acestea vor fi rezolvate cat se poate de repede si chiar recompensate!
    Daca printre jucatori se enumera si oameni talentati in mapping sau orice tine legat de sa:mp suntem deschisi sa colaboram!
    Pe langa ce doreste fiecare jucator , incercam sa adaugam mult mai multe activitati pe server. Chiar am inceput sa mutam sa adaugam mapping , un mic exmplu centrul orasului LS, fish , case mult mai frumoase.
    Economia este scazuta, pretul unui vehicul tip Infernus este de 62.500.000$ , insa la job-uri se castiga foarte bine. Pe langa benficiile oferite de cont premium , vip in shop exista si job boost + daily job (/jobs).

    Galerie: https://imgur.com/a/rPoRxIJ

    Daca te-am convins si vrei sa ii oferi o incercare, mai jos sunt toate informatiile de care ai nevoie pentru a te conecta impreuna cu noi.

    IP: 136.243.219.107:7777

    Discord: https://discord.gg/K8m7KWrb

    Panel: 01.05.2024 ( panel acces )
                        ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.