Jump to content

Valutzucu

Membru
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Valutzucu

  1. Acum 5 ore, Alpheus a spus:

    Am zis că muncesc 10-20 minute? Am zis să-mi dea bani zilnic? :))

    Ai aberat cam mult. Eu nu-mi pierd timpul să-i ajut pe alţii pe gratis când ar putea să înveţe şi ei, dar problema este că toţi vor să îşi deschidă servere de samp, dar o fac pe degeaba. Puţine servere mai prind succes în ziua de azi. SA:MP-ul se cam duce, rămân la activ doar serverele populate (nephrite, bz, bgd, og).

     

     

    Trebuie să fi de neam prost să nu-l plăteşti, dar mai ales scripterul să fie şi mai redus.

    Dacă omul ia donaţii, la scripter nu dă nimic, nu? :))

    Toată munca e pusă pe capul scripterului, nu pe al unuia care alege 2-3 oameni şi dă 2-3 teste să bage lumea în staff.

     

     

    //Pentru mine, subiect închis, prea multă importanţă i-am acordat la parpandelu' ăsta, salut şi o zi plăcută să aveţi!

    "Părpăndel"? mă cam piş pe tine băi ăsta ca să ştii cum stai gherţoiule.

  2. Acum 1 minut, razvanduciuc a spus:

    Si culmea ca "Alexandra" aceea avea tot 19 ani si asa o fata de treaba era, pana sa primeasca remove. Defapt Kitti cum avea numele. Daca vrei mai multe detalii despre cont iti pot da, am baza de date ce.a veche.

    da, Răzvan văd că, nu ne înţelegem eu îţi repet că nu am fost eu dar nah..

  3. Chiar acum, razvanduciuc a spus:

    Tocmai de aia ti.am vb frumos pentru ca si tu mi.ai vorbit frumos, eu am aflat numele tau de pe samp in momentul in care mi.ai dat nr tau de telefon, poate ti.ai dat seama dar dupa ce mi.ai dat nr de tel sa discutam pe wap ai observat ca nu ti.am mai raspuns?

    Lasa.mi te rog ultimele 3 cifre din numarul pe care mi l.ai trimis pe discord, ca nu aprind pc.ul acum. Si iti spun exact cu ce nume ai jucat la mine pe server anu trecut.

    2123

  4. Acum 11 minute, razvanduciuc a spus:

    Eu am cunoscut persoana dupa ce mi.a dar numarul de telefon. Cum am spus a mai jucat la mine pe server cu functia de admin si un nume de fata. Nu ma intereseaza numele, daca se comporta frumos si respecta, dar cand i.am dat remove a inceput sa injure si sa spuna ca serverul e de cacat, dar pana atunci a fost cel mai tare server pentru el, cu sisteme frumoase si foarte bine lucrate, fara buguri si alte cele. Dar eu spuneam de tine pentru ca tu ai spus ca nimeni nu lucreaza pe bani, pentru a lucra pe bani ai nevoie de experienta si de timp pentru a lucra, eu eram dispus sa il ajut cu anumite chestii, rezolvarea bugurilor si adaugarea factiuniilor in toate orasele + joburi si alte cele, pentru a fi deschise toate orasele sa nu se chinuie pe urma sa deschida sf.ul, ca e greu sa il faci tinand cont ca ai de facut bizurile si in baza de date cat si in gm sa le sincronizezi pe fiecare, sa nu intri in pizza si sa iesi din burger. Daca intelegi ce vreau sa spun, sau sa nu intri in pizza si sa te lase sa dai /buygun, cum am vazut la altii. Pentru ca nu sunt sincronizate. Dar... in mare parte il ajutam, insa vazand cu adevarat cine este, am decis sa il las sa isi gaseasca pe alt cineva si sa se descurce si singur. Pentru ca pentru mine in acel timp cat a fost admin pe server a fost un nimic, "nimic" in sensul ca a mintit pe fiecare si a vb pe la spate pe fiecare admin in parte. Asta nu conteaza, doar ca el pentru mine este o persoana nula.

    Si eu nu imi bat capul cu asemenea persoane. Insa sa tinem cont de faptul ca a ajuta pe cineva inseama un respect fata de tine.

    Dar daca acea persoana isi bate joc, parerea mea e sa nu il bagi in seama si sa lasi, sa treaca totul de la sine.

    Lui acum i sa intors roata pentru ce ne.a facut noua adminilor de pe serverul meu, spun noua, pentru ca eu nu m.am crezut mai sus fata de ei, daca am fost owner, eram toti egali, si ne.am respectat reciproc, doar ca acest mic papagal, nu si.a tinut coada unde trebuia si a stat cu ea pe sus, crezand ca e un super erou.

    Nu mai comentez nimic, ca nu are rost. Sper sa isi gaseasca ceea ce isi cauta, dar slabe sanse.

    eu nu am înjurat pe nimeni poate mă rog a fost spart cont ul da, nu ştiu eu îţi jur că nu m am dat nici drept fată dar nici nu am înjurat pe nimeni, eu am accesat comunitatea doar cănd ai intrat tu pe discord în rest nu am intrat dacă aşa crezi e fix problema ta Răzvan dar îţi jură fratele că nu a intrat.

  5. Acum 7 ore, razvanduciuc a spus:

    Baiatu, aceasta persoana avea nevoie de un ajutor in scripting. Nu stie sa lucreze in pawno. Dar daca tu ai vrea sa fi platit, va trebui sa faci un contract cu el, legal. 

    Mai bine nu comenta.

    Daca esti platit la "Negru" asa cum se face aici pe forum, este alegerea voastra. Dar pentru a fi platit trebuie sa sti sa lucrezi si sa stai cate-va ore pe zi sa ii scriptezi ceea ce are nevoie, altfel nu o sa primesti niciodata banii. + de asta, banii se platesc la sfarsit de luna intr-o firma si tu daca o sa fi platit ca scripter, la fel vei fi platit la sfarsit de luna, dupa cum ti-ai depus munca.

    Nimeni nu va plateste pentru 10-30 minute/zi sa ii faceti un mic, cacatel la GM. Daca aveti bunul simt, il ajutati daca nu, nu. 

    Eu am discutat cu aceasta persoana si am vrut sa imi deschid un server cu el. Dar din pacate am aflat ceva foarte important despre aceasta persoana, este o fosta persoana care a jucat la mine pe server cu un nume de fata, avea admin si cersea anumite chestii, apoi cand am renuntat sa le ofer acele chestii fiind "bani, vehicule, pp-uri" si multe altele, a parasit serverul si a cam injurat inainte sa paraseasca serverul, ca si cum am fost un "Gunoi" in fata lui pentru ca eu i-am oferit atatea chestii gratuit si din bunul simt. Am vrut sa il ajut, dar nu o mai fac.

    Stimate Răzvan Duciuc nu mă critica aiurea dacă nu ştii cine s bro ai văzut ţi am vorbit destul de frumos eu nu m am dat nici un drept fată nici ce crezi tu asta nu mă interesează eu pe comunitatea ta nu am accesat niciodată dar dacă aia crezi aia e..

  6. Acum 4 minute, Stefan a spus:

    Nu recomand tepar mi-a dat datele la host m-am chinuit sai bag baza ca dadea eroare dar pe alte hosturi mie imi mergea, mi-a cerut-o pe skype i-am dat dupa ce am bagat gm pe host a luat si fisierele a schimbat parola mi-a inchis dintr-o data pe skype si a plecat noroc ca am pus doar GM.amx nush daca are si .pwn dar trb lui  NU RECOMAND!

    Prietene nu ştii să urci o bază de date şi vorbeşti cu mine :-? du te cu tot cu gamemode ul tău ţi am zis să bagi sistem de pet ai zis că nu se mai poartă şi alea du te tare amice că de la început eu mă piş pe gamemode ul tău de 2 banii nu folosesc nu ştii să urci o bază şi îmi faci mie reclamă proastă vere ..

  7. Noroc, băieţii caut şi eu să deschid ceva serios cu cineva serios caut un scripter care se pricepe să facă un sistem nu toţi scripteri de peste noapte.

    pe voi nu o să vă intereseze de banii o să achit eu webhost, host sa mp doar voi să vă faceţi treaba.

    la moment ul actual am achiziţionat un webhosting, domeniu, şi host sa mp.

    mă puteţi găsi la adresa de discord : Woozie#Adv0913

    sau la adresa de skype : [email protected]

    Succes pe viitor sper să găsesc pe cineva care se pricepe nu toţi copii!

     

  8. Poziţie: scripter / mapper / altceva (specificaţi) Scripter.
    Ce servicii pot oferi:Salutare ofer servici Scripting las la aprecierea voastră dacă mă descurc sau nu în fine caut pe cineva care vine cu un webhosting un host samp şi toate cele succes.
    Alte detalii:skype-ul meu valentin00745
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.