Jump to content

Nurdock

Membru
  • Posts

    149
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nurdock

  1. aaaa, si atunci nu ai putut sa scrii acolo ce ar trebui sa faca playerul? ca nu toti stiu sa scripteze asa bine + ca la comanda /summerquest puteai pune restrictia ca daca ai inceput odata sa nu il mai poti incepe si daca dai /killcp sau ceva gen sa iti dispara textdraw

    Vezi ca nici la astea nu te-ai gandit

    edit: si tot nu ai zis dece ai facut cu format + string[100] cand sunt 19 caractere :)))

  2. 1 oră în urmă, Diversity a spus:

    Si tu esti? mare scripter, "gamemode pe includeuri" poate "gamemode cu module" aporpo, nu este mai optimizat daca faci sistemele modulare pentru ca n are nici o treaba, si sa iti mai zic ceva, iti face si lag pentru ca timpul de citire a sistemelor e mult mai mare pentru ca tu daca nu asezi cum trebuie in gm s ar putea sa ai mari probleme, intelegi ce zic?

    adica asta:

    nu prea ai cum sa pui asa:

    #include "sisteme/house.pwn"

    #include "functii.pwn"

    fisierul house.pwn are nevoie de functii.pwn iar aceasta este o problema pentru ca nu iti ia din functiile definite in functii.pwn, chiar daca tu nu vei primi erori la compliare, dar in joc vei avea probleme si nu vei stii de ce, poate acum n-ai si spui ca e gamemode fara buguri ca e cel mai stabil, dar daca se pun baietii pe testat si cea mai mica chestie iti zic eu ca iti pica gm :)).

    Faza cu modulele ii altfel, daca faci pe module atat ii ca se compileaza mai repede, ca tot un amx ramane cu toate informatiile.

    Dar de vaza aia ca gm-ul lui pica, is deacord cu tine.

  3. 8 hours ago, razvanduciuc said:

    Nu ma intereseaza parerea voastra! Problema este, invidia ca eu fac si ajut pe 0 lei si voi marii scripteri nu mai aveti la cine sa faceti un gm si sa fiti platiti. Aka Look.

    Ba, te-a facut si mister de r***t, spunei si lui cate ceva :)))))))))))))))

    Am glumit, mai bine lasate frate ca nu e de tine

  4. Acum 3 ore, razvanduciuc a spus:

    Ti-ai facut cont doar sa comentezi in postarile mele? Copilas, daca nu sti nu te baga. Ce ai vazut tu acolo ai vazut, ce este in mintea fiecaruia nu ai tu de unde sa sti! 

    Acum ca stim ce e PAWNO si PAWN de la tine iti dau si eu anumite detalii in legatura cu pawn si pawno, poate nu le stiu multi!

    Pawno este programul folosit pentru a codifica si scrie codul pawn. Este un IDE simplu facut pentru editarea fisierelor pwn, puteti utiliza in continuare alte IDE-uri, cum ar fi si notepad ++, sublume text 2 sau sublime text 3, visual basi si multe altele. Trebuie doar sa stiti cum sa configurati un compilator personalizat si cam atat. 

    Daca vrei tutoriale despre pawn si pawno sa imi spui, ca iti las cate-va linkuri aici.

    Ceea ce am cautat eu acolo, ca sa intelegi si tu, acei mari scripteri pe care i-am vazut. 

    "Ce nu sti sa faci", "Serios man", "Hai ma si tu esti mare scripter", la fel cum este si la tine "Știi de 5 ani PAWN, dar nu știi că PAWNO e mediul de dezvoltare, iar PAWN e limbajul xD.".

    Ceea ce am cerut eu acolo era un include, care stai linistit ca eu lucrez cu gm-ul pe includuri, daca intelegi ce este pe includuri.

    Dupa cum spune si in titlul topicului "Ma poate ajuta si pe mine careva sa imi faca harta asta pe .inc pentru a adauga cu include in GM, este o harta fy_snow" Era de stiut ce este acolo, doar pin faptul ca am cerut ceva "simplu" cum au spus toti doar ca nici unu nu stia sa faca acel mic si simplu lucru :)):)) 

    Eu ceea ce vroiam acolo este sa vad daca stie careva sa spuna acel lucru, sa vad cati scripteri sunteti si care m-ar ajuta.. Dar se pare ca nimeni dintr-e cei care au comentat acolo in afara de o persoana care mi-a scris acolo si mi-a dat si pm cu acel include si a explicat cum sa fac sa functioneze. "Acea persoana se poate numi un "Scripter"" Ci nu voi care spuneti "vai nu sti sau serios man, e atat de simplu sa faci". Daca erai un scripter sau unu dintre cei care au comentat acolo, era un scripter explica si ajuta. Doar ca am vazut scripterii, doar critica si dau copy + paste din alte gm-uri in gm-ul lor, sau dau copy + paste din filterscripturi in gm-ul lor. Si au super sisteme!

    Tu ai fost in stare sa iti faci un cont doar pentru a face o poza ca eu am cerut un cacat de mapa pe inc, dar nu ai fost in stare sa ajuti pe cineva cu ceva! :)) sa iti fie rusine pentru ce ai facut acum!

    Lasate, toti incearca sa se scoata dupa ce is cu musca pe caciula.

    Sunt de acord cu tot ce a spus Kingsley aka tud0r.

    • Like 1
  5. La 10.03.2018 la 15:28, BogdanGabriel211 a spus:

    Zimi ce dovada doresti ;)

     

    Baiatu eu iti sugerez sa mergi la scoala sa inveti limba romana prima data, dupa ce sti sa scrii bine apucate si invata sa scriptezi nu veni aici cu un register de nota 1 si sa zici ca e unic.

    si daca ai facut 3 comenzi, nu inseamna ca esti scripter.

  6. Acum 3 minute, RazvaN. a spus:

    E un jeg de om, am fost scripter, am facut gm calumea si dupa cand dau remove la 2 care abuzeaza apoi ma scoate din 'functie', ca asa are chef el, cica am facut abuz de functie si isi pierde playerii, oricum nu avea mai mult de 5 on.

    Pai tu trebuia sa iei masuri de la inceput, sa iti pui ceva comenzi prin gm ca sa ii strici totul daca te da afara

     

  7. Acum 6 ore, KruGGer a spus:

    Gamemod am si eu..chiar mai multe, nu am ce sa fac cu un edison edit de-al lui la care trebuie sa rezolv 20-30 buguri pe langa :)) 

    Bai KruGGer vezi ca tu inca nu sti cn sunt, oricum am gasit pe cineva cu care sa fac comunitate.

    Edit: acum ca mi-am schimbat numele 100% o sa ma cunosti.

  8. La 22.11.2017 la 22:47, IonutLK a spus:

    Salutare, Am un server deschis de 2 saptamani, nu prea am timp asa mult pentru a ma ocupa mereu.
    Ar fi interesat vro unul dintre voi sa va ocupati sa administrati serverul, detin HOST , platit pe jumatate de an. Caut un baiat matur si cu experienta. Oferr acces ftp gcp 

    - Persoana sa aiba destula experienta , sa considera cum serverul ar fi al lui sa se ocupe mereu cu el si sa fie destul de activ !

    Daca vrei sa mi-l poti da mie as fi foarte bucuros ca lucrez la un gamemode de la 0 si vreau sa fac un server de succes. add me skype gabi.moldovan88

  9. Poziţie: Fondator
    Alte detalii: Caut o persoana peste 16 ani cu care sa deschid o comuniate de succes. As dori sa aibe un buget marisor pentru a putea plati toate lucrurile care vor fi cumparate(host samp, host forum, etc.). Rog seriozitate, detin un gamemode facut de mine de la 0(nu e gata dar va fi).
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.