Jump to content

PoK T1G4N

Membru
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Level of knowledge
    Avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

PoK T1G4N's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Salut, hai sa vorbim mai oficial sa para ca sunt diplomat, ca doar la asta va asteptati nu? Sa incepem cu inceputul @eror - de unde pana unde iei tu deciziile, sa iau ori nu ban sau warn. Am injurat deoarece imi permit, e un topic aiurea si ar fi trebuit de mult sa ajunga la cosul de gunoi pentru aceste acuzatii, dupa parerea mea total aiurea + dovezi insuficiente. Si mai REPET inca o data, NU e vina lui Awesome ca au aparut buguri, acel cumparator care a luat GM-ul respectiv panelul dela Awesome trebuia sa se asigure din timp. Awesome putea sa stabileasca pretul si 500 roni, nu doar 200, e marfa lui deci el stabileste pretul. Trebuia sa verifice Gm-ul, ba poate are buguri, da poate nu merge systemul ala, el i-a dat banii si gata. Si ca pe final, Pokie cioroi. Nu vorbi aiureli, nu e ok. Mai bine te-ai uita la tine, toti te iau drept un om de nimic care stie doar sa se dea mare.
  2. Domnule, Stimabile, Maria ta, Altetea ta, Suveranule, inchide botu plz. Daca ai deschis un topic cu o imagine in care se regasesc decat 20 cuvinte spuse din partea unui copil suferind ca i-au dat flood comunitatii. Gm-ul merge perfect, nu inteleg de ce la tine a mers totul aiurea, dar la Ksenon (unul din actualii detinatori comunitatii THEG) i-a mers mai bine decat perfect? Pai, sa-ti spun eu de ce: Nu stii scripting, daca crezi ca ai cumparat un GM si un panel facut la un nivel inalt (vorbind de calitate) ca vei avea 1000 de playeri la deschiderea svr , nu e asa. Trebuia sa se asigure ce marfa cumpara, nu e vina lui Awesome. El stabili un pret, el trebuia sa verifice daca merita sau nu. Esti infect Pokie, opps, vroiam sa zic CIOARA. Vin din inima moldovei, doar sa-ti f*t botu, adica ciocu, scuze. P.S: Awesome e unul din putinii scripteri care au bunul simt si duc o afacere pana la bun sfarsit.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.