Jump to content

bloodd

Membru
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by bloodd

  1. xStyle, sa iti spun ceva.

     

    Esti un copil (sa zic asa, deoarece dupa compornatmentul tau...) indecis, care vaneaza doar grade, putere si cearta. Fiecare lucru ce il faci, te trage tot mai in jos, depilda acest topic, l-ai facut in scopul de a-l umilii pe stuntman, pe cand ei ti-au divulgat anumite probleme persoanele (precup problema cu capul, pe care o si recunosti), pe scurt, te-ai facut singur de ras, si JALNIC, chiar cu mana ta....

     

    Daca eram in locul tau, ma si lasam de samp, decat sa umplu samp-ul cu persoane ca tine...

     

    Pe cand erai Global Moderator, pe comunitatea lui stuntman, numai probleme cautai, din aceasta cauza ma si certasem cu stuntman, numai din vina ta. Acum ca ma impacasem cu el, nu stiu cum te-ai milogit de stuntman sa iti dea unban, ca iarasi sa ma mananci de zile. Pana intr-un final ai luat iarasi ban, care nici astazi nu a fost scos.

     

    Dupa toate astea, cand in sfarsit mi-am redeschis un server, cu viclenia ta, m-ai adus de pe stuntman's community (sa nu fac reclama) pe comunitatea in care aveai grad, dar se pare ca mi-a revenit mintea la cap si am plecat de acolo ;))

     

    Asta e valabil pentru toti jucatorii de sa-mp!

    Daca va aliati/face-ti parteneriat/aveti legaturi cu aceasta persoana, nu va face decat sa va traga dupa el, deci va sfatuiesc, feriti-va de acest specimen rar inainte sa aveti de suferit.

     

    Drum bun MefX, sper sa nu patesti nimik cu gura aia mare si cu temperamentul care il ai...

    Tu ce comentezi despre serverul lui ? Si tu ai o copie Rs* asa ca nu mai comenta aiurea.

     

    Si despre acest subiect,certuri banale si virtuale.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.