Jump to content

[RSS]Jmekeru77

Membru
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

    Never

Posts posted by [RSS]Jmekeru77

  1. 1. Daca nustii despre ce e vorba nu ar trebuii sa postez in acest topic (nu spun cu rautate)

    2. Este clar sa ii trebuie un sistem de admin

    3. Daca n-ar avea un sistem de register nu s-ar mai salva contul respectiv si n-a precizat asta, doar ca nu isi poate da admin.

    ATAT!

    [tt]Rezolvarea:[/tt]

    1. Sistem Admin care poti sa il gasesti pe internet.

    2. Daca este un gamemode RP/RPG/GF sau alt mod, creaza-ti o comanda care poti sa o utilizezi cand scrii /rcon-ul! si sa poti seta admin-ul la respectivul player.

    3. Daca ai un fisier care salveaza playeri, intra in el si deschide numele tau, acolo o sa-ti apara ceva: ADMIN LEVEL:0 si modifici cu admin-ul respectiv

    Am rezolvat ma. :X mz fratelllooooo! :)

  2. Du-te la server.cfg si uita-te la ''rcon_password''

    Te duci pe server dai ''/rcon login [parola care ai vazu-to in server.cfg la rcon_password'',dai /setlevel [iD tau] [level]

    Gata.

    Aha, Aha! Unknow server comand sau ceva de genu asta imi da! Precizez ca nu am nici un Script de admin in Folderul cu serverul mai exact in FilterScripts!

  3. Dupa cum spune si titlul am nevoie de ajutor...

    Mi-am facut server nu lam hostat! Dar joc cu prieteni mei pe el...problema este ca nu stiu cum sa ma fac admin si nici ce trebuie sa fac pt a avea script cu admin in el...ma puteti ajuta? Va rog din suflet. Multumesc!

  4. Eu m? întreb cât a?i muncit voi la acest gm , aa da; nimic . M? pi? pe to?i de mai sus care m-au jignit , dac? îl pun pe BigSmoke5 s? fac? ceva la gamemode nu ?tie , SALPA

    Frate incearca sa sugy un DyureX poate iti trece. ;)

    Ce ai cu baiatu are un GM foarte super tare! Si tie ciuda ca tu nu ai? Munca tata apoi comment!

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.