Jump to content

Dany_Alex

Membru
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

    Never

Posts posted by Dany_Alex

  1. [pawn]Nu se poate schimba timpul global pe un server in functie de ora.De ce? Pentru ca functia care schimba timpul nu foloseste parametrii (doar timpul) si schimba timpul pentru toata lumea, adica, daca se schimba in functie de ora, se va deregla ora globala.[/pawn] voiam sa spun ca daca de ex. este ora 12:00 sa fie ziua si cand se face ora 21:00 sa se faca noapte pe srv se poate asa este pe majoritatea srv RP GF dar nu cred ca m-am exprimat eu bine  :d

  2. Am 2 erori la compile :([pawn]C:\Documents and Settings\Dan\Desktop\srv 14\gamemodes\rp.pwn(30) : error 010: invalid function or declaration

    C:\Documents and Settings\Dan\Desktop\srv 14\gamemodes\rp.pwn(608) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "SchimbaOra")

    C:\Documents and Settings\Dan\Desktop\srv 14\gamemodes\rp.pwn(610) : error 017: undefined symbol "Gettime"

    Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

    2 Errors.

    [/pawn]

  3. Auzi am o mica problema e de la mne sigur cand cumpar casa imi ia banii si porma mi da inapoi folosesc JunkBUster de la el e sigur ce as putea sa fac pt a functiona calumea dak pun #include <JunkBuster> imi merge bne FS dar nu mai merge GM cum tre sa fac sa functioneze corect?

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.