Jump to content

horke1

Membru
  • Posts

    269
  • Joined

  • Last visited

    Never

Posts posted by horke1

  1. Buna ziua am si eu problema asta...

    
    [05:01:11] Filterscripts
    [05:01:11] ---------------
    [05:01:11]   Loaded 0 filterscripts.
    
    [05:01:11]    Error: Function not registered: 'cache_get_row_count'
    [05:01:11]    Error: Function not registered: 'mysql_tquery'
    [05:01:11]    Error: Function not registered: 'mysql_format'
    [05:01:11]    Error: Function not registered: 'GetGVarInt'
    [05:01:11]    Error: Function not registered: 'SetGVarInt'
    [05:01:11]    Error: Function not registered: 'mysql_log'
    [05:01:11]    Error: Function not registered: 'mysql_escape_string'
    [05:01:11]    Error: Function not registered: 'SetGVarString'
    [05:01:11]    Error: Function not registered: 'GetGVarFloat'
    [05:01:11]    Error: Function not registered: 'SetGVarFloat'
    [05:01:11]    Error: Function not registered: 'cache_get_data'
    [05:01:11]    Error: Function not registered: 'cache_get_field_content'
    [05:01:11]    Error: Function not registered: 'cache_get_field_content_int'
    [05:01:11]    Error: Function not registered: 'cache_get_field_content_float'
    [05:01:11]    Error: Function not registered: 'cache_insert_id'
    [05:01:11]    Error: Function not registered: 'GetGVarString'
    [05:01:11] [debug] Run time error 19: "File or function is not found"
    [05:01:11] [debug]  cache_get_row_count
    [05:01:11] [debug]  mysql_tquery
    [05:01:11] [debug]  mysql_format
    [05:01:11] [debug]  mysql_log
    [05:01:11] [debug]  mysql_escape_string
    [05:01:11] [debug]  cache_get_data
    [05:01:11] [debug]  cache_get_field_content
    [05:01:11] [debug]  cache_get_field_content_int
    [05:01:11] [debug]  cache_get_field_content_float
    [05:01:11] [debug]  cache_insert_id
    [05:01:11] [debug] Run time error 19: "File or function is not found"
    [05:01:11] [debug]  cache_get_row_count
    [05:01:11] [debug]  mysql_tquery
    [05:01:11] [debug]  mysql_format
    [05:01:11] [debug]  mysql_log
    [05:01:11] [debug]  mysql_escape_string
    [05:01:11] [debug]  cache_get_data
    [05:01:11] [debug]  cache_get_field_content
    [05:01:11] [debug]  cache_get_field_content_int
    [05:01:11] [debug]  cache_get_field_content_float
    [05:01:11] [debug]  cache_insert_id
    [05:01:11] Script[gamemodes/rrs.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
    [05:01:11] Number of vehicle models: 0
    [05:01:29] --- Server Shutting Down.
    [05:01:29] [debug] Run time error 19: "File or function is not found"
    [05:01:29] [debug]  cache_get_row_count
    [05:01:29] [debug]  mysql_tquery
    [05:01:29] [debug]  mysql_format
    [05:01:29] [debug]  mysql_log
    [05:01:29] [debug]  mysql_escape_string
    [05:01:29] [debug]  cache_get_data
    [05:01:29] [debug]  cache_get_field_content
    [05:01:29] [debug]  cache_get_field_content_int
    [05:01:29] [debug]  cache_get_field_content_float
    [05:01:29] [debug]  cache_insert_id

    Si nu stiu dece nu merge..

    2: Cum pot sa mares memoria la import cu xampp.

    adica eu acu am 2.040kb si sa pun ceva de genu 24.040kb

    ...

    Va rog rezolvare:D

  2. In sistemu de luxadmin din RRS sau RSE are accele stock`uri :))

    Are tot ce trebe daca ai accel createclan care lam postat eu fara buguri ..

    :))

    Si dupa 3 zile lam sters:))

    Nici eu nam rezolvat

    Phonex

    Nu merge am incercat si eu :)

  3. 	if(text[0] == '!' && IsPlayerAnyClanMember(playerid))
    	{
    	    //----------------------------------------------------------------------
    	    format(pChat, 128, "Clan Chat: {FF4400} %s: {15FF00}%s", PlayerName2(playerid),text[1]);
    	    SendMessageToClanMembers(playerid, orange, pChat);
    	    //----------------------------------------------------------------------
    	    return 0;
    	}
    la public OnPlayerText(playerid, text[]) si vezi sa nu ai si altundeva simbolu '!' pt chat...
    Vezi ca da erorile astea
    D:\Romania Real Stunt - by GameR [www.xse-server.tk]\filterscripts\Createclan.pwn(748) : error 017: undefined symbol "pChat"
    D:\Romania Real Stunt - by GameR [www.xse-server.tk]\filterscripts\Createclan.pwn(749) : error 017: undefined symbol "orange"
    Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
    
    
    2 Errors.
    

  4. asta bagi sus in GM.

    new SecretDM[ MAX_PLAYERS ] ;

    new Float: RS[ 3 ][ 3 ] =

    {

            {3794.8005,-1067.5277,25.3162},

            {3798.9282,-1025.8356,28.1341},

            {3763.5474,-1003.0386,41.1961}

    };


    asta bagi la on player spawn

    if ( SecretDM[ playerid]== 1 )
        return SetPlayerSDMSpawn( playerid );

    asta bagi jos de tot in GM
    forward SetPlayerSDMSpawn(playerid);
    public SetPlayerSDMSpawn(playerid)
    {
        new rand = random( sizeof( RS) );
        SetPlayerPos( playerid, RS[ rand ][ 0 ], RS[ rand ][ 1 ], RS[ rand ][ 2 ] );
    	return 1;
    }

    asta e comanda, o bagi in loc la comanda ta actuala
    CMD:sdm(playerid, params[])
    {
         SecretDM[ playerid ] = 1;
         ResetPlayerWeapons(playerid);
         SetPlayerHealth(playerid, 100);
         SetPlayerArmour(playerid, 0);
         GivePlayerWeapon(playerid, 34, 500);
         GivePlayerWeapon(playerid, 31, 500);
         GivePlayerWeapon(playerid, 23, 500);
         GivePlayerWeapon(playerid, 27, 500);
         SetPVarInt(playerid, "PlayerInDM", 1);
         SendTeleport(playerid, "Strike DM", "sdm");
         SendClientMessage(playerid, COLOR_ORANGE, "{15FF00}Welcome to {11FF00}Strike DM!");
         return 1;
    }


    Ce sa mai spun te pupa Jan :*+1

  5. Massari asa trebuie!Citeste regulamentul,si te rog spune detaliat problema intalnita ca nu am inteles nimic.

    Problema este ca atunci cand ai clan.

    Si te duci la /sdm si vine unu si te omoara :| trebe sa te respawneze iara la /sdm dar nu ma spawneaza la spawn`u dela clan :|

    Iar cand nu ai clan merge totu perfect

  6. Deci cand dau /sdm

    Ma teleporteaza :D

    dar cand mor sa il omor :-?

    Nu respawnea`za il spawnea`za la unde are clanu spawn :-??

    iar cand nu ai clan il respawnea`za

    Aveti ide :-?

    In comanda /sdm este totul in ordine :-?

    CMD:sdm(playerid, params[])
    {
         new Float:RandomSpawn[3][4] =
         {
             {3794.8005,-1067.5277,25.3162},
             {3798.9282,-1025.8356,28.1341},
             {3763.5474,-1003.0386,41.1961}
         };
         new rand = random(sizeof(RandomSpawn));
         SetPlayerPos(playerid,RandomSpawn[rand][0],RandomSpawn[rand][1],RandomSpawn[rand][2]);
         SetPlayerFacingAngle(playerid,RandomSpawn[rand][3]);
    	 ResetPlayerWeapons(playerid);
         SetPlayerHealth(playerid, 100);
         SetPlayerArmour(playerid, 0);
         GivePlayerWeapon(playerid, 34, 500);
         GivePlayerWeapon(playerid, 31, 500);
         GivePlayerWeapon(playerid, 23, 500);
         GivePlayerWeapon(playerid, 27, 500);
    	 SetPVarInt(playerid, "PlayerInDM", 1);
    	 SendTeleport(playerid, "Strike DM", "sdm");
         SendClientMessage(playerid, COLOR_ORANGE, "{15FF00}Welcome to {11FF00}Strike DM!");
         return 1;
    }
    

  7. CMD:csrank(playerid,params[])

    {

        new target, crank;

    //--------------------------------------------------------------------------

      if(sscanf(params, "ui", target, crank)) return

    SendClientMessage(playerid, -1, "{FFAE00}Usage: /csrank [PlayerID] [Rank]");

      //--------------------------------------------------------------------------

    if(crank < 0 || crank > 4) return

    SendClientMessage(playerid, -1,"{FF0000}ERROR: Invalid Clan Rank (1-4)!");

    //--------------------------------------------------------------------------

        else

        {

            ChangePlayerClanRank(playerid, target, crank);

        }

        return ( 1 );

    }

    Tank`s +1

    Iar la /mkick se poate rezolva ..

    cand da mkick Co-Leader sau Leader la un membru care agresit nul scoate :-?

    Am ma`i pus ceva la /mkick :))

    CMD:mkick(playerid,params[])
    {
         new target;
         if(!sscanf(params, "u", target))
         {
    		  RemovePlayerFromClan(playerid, target);
    		  SetPlayerHealth(playerid,0.0);
              return ( 1 );
         }
         else SendClientMessage(playerid,-1,"{FFAE00}Usage: /mkick [playerid]");
         return ( 1 );
    }

  8. Salut am 2 probleme

    1: La csrank cand dau /csrank { id } rank spune You can't change your Clan Rank si nui seteaza

    
    CMD:csrank(playerid,params[])
    {
    	new target, crank;
     	//--------------------------------------------------------------------------
      	if(sscanf(params, "ui", target, crank)) return
     	SendClientMessage(playerid, -1, "{FFAE00}Usage: /csrank [PlayerID] [Rank]");
      	//--------------------------------------------------------------------------
     	if(crank < 0 || crank > 4) return
     	SendClientMessage(playerid, -1,"{FF0000}ERROR: Invalid Clan Rank (1-4)!");
     	//--------------------------------------------------------------------------
    	if(target == playerid) return
    	SendClientMessage(playerid,-1,"{FF0000}ERROR: You can't change your Clan Rank" );
     	//--------------------------------------------------------------------------
    	else
    	{
    		ChangePlayerClanRank(playerid, target, crank);
    	}
         return ( 1 );
    }
    
    2: Cand vreau sa scot pe cineva din clan si dau /mkick nul scoate :-?? Am incercat sa refac si tot nu merge ..
    CMD:mkick(playerid,params[])
    {
         new target;
         if(!sscanf(params, "u", target))
         {
    		  RemovePlayerFromClan(playerid, target);
    		  SetPlayerHealth(playerid,0.0);
              return ( 1 );
         }
         else SendClientMessage(playerid,-1,"{FFAE00}Usage: /mkick [playerid]");
         return ( 1 );
    }
    

  9. Tank`s +1

    dar

    CMD:cannounce(playerid, params[])
    {
        new str[129], pName[24];
    
        GetPlayerName(playerid, pName,sizeof(pName));
    
        if(GetPlayerClanRank(playerid) < 4) return SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "{FF0000}ERROR: You have to be Clan Leader to use this comamnd!");
    
        if(isnull(params))
    return SendClientMessage(playerid,COLOR_RED, "USAGE: /cannounce <Text>");
    
        format(str, sizeof(str), "{FF0000}%s~n~{FFFFFF}%s", pName, params);
        GameTextForAll(str,6000,4);
        return 1;
    }

    Cum asi pute`a face cand un leader Co leader da /cannounce sa se vada in actual`u gang nu si la cele lante ganguri..

    Idei :?

  10. CMD:cannounce(playerid, params[])

    {

        new str[129], pName[24];

        GetPlayerName(playerid, pName,sizeof(pName))

        if(GetPlayerClanRank(playerid) < 4) return SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "{FF0000}ERROR: You have to be Clan Leader to use this comamnd!");

        if(isnull(params))

    return SendClientMessage(playerid,COLOR_RED, "USAGE: /cannounce <Text>");

        format(str, sizeof(str), "%s %s", pName, params);

        GameTextForAll(str,6000,3);

        return 1;

    }

    Mersi :P

    Revin daca da eroare:D

    Edit:

    D:\Europa Super Stunt - by TheBest [www.necro-zone.tk]\filterscripts\Createclan.pwn(916) : error 001: expected token: ";", but found "if"
    Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
    
    
    1 Error.
    
    Vad ca totu este in regula :-?? Linia
    if(GetPlayerClanRank(playerid) < 4) return SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "{FF0000}ERROR: You have to be Clan Leader to use this comamnd!");
    
    

  11. Am facut o comanda pentru sistemu de clan..

    iar cand dau

    /cannounce nu apare numele celui care a dat /cannounce :-??

    ex :

          TheBest

    Toata lumea la baza

    CMD:cannounce(playerid, params[])
    {
        if(GetPlayerClanRank(playerid) < 4) return SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "{FF0000}ERROR: You have to be Clan Leader to use this comamnd!");
        if(isnull(params)) return SendClientMessage(playerid,COLOR_RED, "USAGE: /cannounce <Text>");
        GameTextForAll(params,6000,3);
        return 1;
    }
    

  12. Mai scuteste-ma si tu :-j Daca nu stiti nu mai va bagati in seama.Acele erori din consola apar deoarece nu e baza de date buna.
    Pana acu am folosit accest sistem de admin si nu aparea nmk.. Am intrat in el si am modificat numele etc.. Si apare asta. Cum faci o modificare iti da erorile astea.. Am gasit si astea..
    	BUD::Setting(opt.Database, "Accounts.db");
    	BUD::Setting(opt.Asynchronous, true);
    	BUD::Setting(opt.KeepAliveTime, 3000);
    	BUD::Setting(opt.CheckForUpdates, true);
    	//++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
     	BUD::Initialize();
    	//++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    	BUD::VerifyColumn("APass", BUD::TYPE_STRING); 			BUD::VerifyColumn("IP", BUD::TYPE_STRING);
        BUD::VerifyColumn("Hours", BUD::TYPE_NUMBER); 			BUD::VerifyColumn("Minutes", BUD::TYPE_NUMBER);
        BUD::VerifyColumn("Seconds", BUD::TYPE_NUMBER);			BUD::VerifyColumn("Kills", BUD::TYPE_NUMBER);
        BUD::VerifyColumn("Deaths", BUD::TYPE_NUMBER);			BUD::VerifyColumn("Admin", BUD::TYPE_NUMBER);
    	BUD::VerifyColumn("Vip", BUD::TYPE_NUMBER);				BUD::VerifyColumn("Respect", BUD::TYPE_NUMBER);
    	BUD::VerifyColumn("NegRespect", BUD::TYPE_NUMBER);		BUD::VerifyColumn("C4Bombs", BUD::TYPE_NUMBER);
     	BUD::VerifyColumn("Ignores", BUD::TYPE_STRING);			BUD::VerifyColumn("EnMS", BUD::TYPE_NUMBER);
     	BUD::VerifyColumn("Banned", BUD::TYPE_NUMBER);			BUD::VerifyColumn("Coins", BUD::TYPE_NUMBER);
    	BUD::VerifyColumn("Score", BUD::TYPE_NUMBER);			BUD::VerifyColumn("RSEThings", BUD::TYPE_STRING);
        BUD::VerifyColumn("SPoints", BUD::TYPE_NUMBER);			BUD::VerifyColumn("UseFavSkin", BUD::TYPE_STRING);
        BUD::VerifyColumn("AutoLog", BUD::TYPE_NUMBER);			BUD::VerifyColumn("Money", BUD::TYPE_NUMBER);
    	BUD::VerifyColumn("DescriptLines", BUD::TYPE_STRING);	BUD::VerifyColumn("PMStyle", BUD::TYPE_NUMBER);
    	BUD::VerifyColumn("RaceP", BUD::TYPE_NUMBER);			BUD::VerifyColumn("KillingSpree", BUD::TYPE_NUMBER);
    	BUD::VerifyColumn("AVWarn", BUD::TYPE_STRING);		    BUD::VerifyColumn("DriftP", BUD::TYPE_NUMBER);
    	BUD::VerifyColumn("LasONLoggedIn", BUD::TYPE_STRING);	BUD::VerifyColumn("HObject0", BUD::TYPE_STRING);
     	BUD::VerifyColumn("HObject1", BUD::TYPE_STRING);		BUD::VerifyColumn("HObject2", BUD::TYPE_STRING);
    	BUD::VerifyColumn("HObject3", BUD::TYPE_STRING);		BUD::VerifyColumn("HObject4", BUD::TYPE_STRING);
    	BUD::VerifyColumn("HObject5", BUD::TYPE_STRING);		BUD::VerifyColumn("HObject6", BUD::TYPE_STRING);
    	BUD::VerifyColumn("HObject7", BUD::TYPE_STRING);		BUD::VerifyColumn("HObject8", BUD::TYPE_STRING);
    	BUD::VerifyColumn("HObject9", BUD::TYPE_STRING);		BUD::VerifyColumn("UseHolds", BUD::TYPE_NUMBER);
    	BUD::VerifyColumn("AStats", BUD::TYPE_STRING);

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.