Jump to content

MiLaS

Membru
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

    Never

Posts posted by MiLaS

  1. Salut, care imi zice si mie care e diferenta dintre 'stock' si 'public-forward'...ca eu le folosesc la bulan cum ar veni si tot merg cum trebuie...dar cum folosesc un sir de caractere random? cu functia 'char' si 'random'?

  2. Salut...ajutati-ma va rog...se vede totul in imagini...Am 3 npc pe server si doar care apuca sa se conecteze primul pe server se vede cum merge cu autobuzul...dar la deilalti 2 daca ma teleportez de 3,4 ori intr-un interval de 3-4 secunde ma teleporteaza pe ruta stabilita de mine prin /vrecord fara sa fie urma de npc sau masina... http://imageshack.us/photo/my-images/823/samp090ml.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/854/samp089wj.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/839/samp088cn.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/10/samp086xp.png/

  3. 1)Salut, am adaugat pe un server 3 boti(NPC) care conduc tren/masina/barca...si cand se conecteaza doar 1 din 3 conduce masina/tren/barca si cei 2 stau deasupra masinii/barcii/trenului...dar daca dau /goto 0-1-2 ma teleporteaza la ruta stabilita de mine prin '/vrecord', dar fara masina/caracter..daca intelegi cum vreau sa zic! Va rog sa ma ajutati, oare ce ar putea fi??

    2) Cand scriu /jetpack nu apare jetpack-ul numai cand vrea el...daca dau restart la client!!

  4. Cei mai multi(2/3)din cei care vor sa scripteze in sa-mp si nu reusesc,nu reusesc deoarece pawno este un program de scripting in limba [shadow=red,left][glow=red,2,300]ENGLEZA[/glow][/shadow].Ma gandeam sa vad ce parere aveti de un pawno in limba romana.As vrea sa vad un scripter(Care stie fffffffffoarte bine C++)care sa faca(daca se poate)un pawno in limba romana.Sa fim seriosi...cred ca romanasii nostri sunt cei mai buni hackeri si,cu ocazia asta..as ruga unul dintre acesti hackeri sa-si aloce cateva saptamani sa faca un astfel de program.Multumesc anticipat!!! :cheesy:

    De facut e usor de tot! Dar nu inteleg rostul...e mai bine in engleza...trebuie traduse multe functii...si iti trebuie programe speciale...notepad++/etc...

  5. 1) L-ai compilat?, Daca da,s-a compilat perfect fara nici o eroare?

    2) Incearca sa bagi in GameMode la functia OnGameModeInit codul acesta: SendRconCommand("loadfs NUMELE FS-ULUI"); - si la functia OnGameModeExit: SendRconCommand("unloadfs NUMELE FS-ULUI");  .....Poate asa merge..

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.