Jump to content
  • 0

Interior Casa

Guest Abby.

Question

Guest Abby.
Posted

Salutare all,cum fac sa intru intr-o casa care nu merge cumparata adica nu apare sa o cumperi pur si simplu este o casa normala dupa server dar eu vreau sa intru in ea si nu stiu cum.putin ajutor pls

10 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Salutare all,cum fac sa intru intr-o casa care nu merge cumparata adica nu apare sa o cumperi pur si simplu este o casa normala dupa server dar eu vreau sa intru in ea si nu stiu cum.putin ajutor pls

1. Creezi coordonate si pui la /enter.

2. Nu se poate.

Iti alegi dintre astea, daca nu vrei sa pui cu /enter poti pune cu onplayerkeystatechange

Guest Abby.
Posted

Nu prea am inteles nimik,coordonatele le creez doar afara cu /save dar mai departe nu am inteles.

uite si comanda /save doar afara ca sa fiu mai exact AddPlayerClass(60,685.6203,-1420.1963,14.4277,171.3440,0,0,0,0,0,0); //

poate te ajuta la ceva sa imi daka vrei comanda direct cu /enter putin ajutor te rog

Guest [RO]Phoenix
Posted

razvan nu ar fi mai usor daca ar pune un marker in fata casei

#include <a_samp>

new checkpointpj1;

public OnPlayerSpawn(playerid)
{

checkpointpj1 = SetPlayerCheckpoint(playerid, x,y,z, 6.0);
return 1;
}

public OnPlayerEnterCheckpoint(playerid)
{
    SetPlayerPos(playerid, x,y,z);
    return 1;
}

x,y,z de la  checkpointpj1 sunt coordonatele din fata casei

si x,y,z de la SetPlayerPos sunt coordonatele din casa

pentru a salva coordonate de interior poti folosi /interior

Guest Abby.
Posted

hai ca incep sa inteleg ceva dar cum aflu eu coordonatele din casa daka eu nu pot intra in ea ?

Guest [RO]Phoenix
Posted

probabil monster va spune ca iar comentez degeaba da vorbeste si tu romaneste lasate de astea cu daka ox  ;D

Guest Abby.
Posted

mdea, eu am incercat dar nush daca a fost bine,oricum stiu un lucru nu mi-a mers, oare daca poate cineva sa imi explice clar cum explica lumea la tutoariale unde bag comenzile alea cu /enter si ce trebuie sa fac ca sa imi apara I in fata casei sa pot intra in ea.

AddPlayerClass(60,685.6203,-1420.1963,14.4277,171.3440,0,0,0,0,0,0); // afara

aia este ce am salvat eu afara

Posted

Phoenix" post="29198" timestamp="1269538891"]

probabil monster va spune ca iar comentez degeaba da vorbeste si tu romaneste lasate de astea cu daka ox  ;D

Acuma ai prins ura pe mine? Am zis atuncea , pentru ca ai comentat prost.

Partea cu "I-ul" : AddStaticPickup(model, type, Float:X, Float:Y, Float:Z, Virtualworld).

Guest [RO]Phoenix
Posted

nu ca am prins ura da voi astia maniacii nu mai bruscati asa incepatorii  :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.