- 0
Cum pun timer la o comanda?
-
Similar Content
-
- 2 replies
- 2.002 views
-
- 1 answer
- 449 views
-
ajutor conectare data de baze in gamemode ca nustiu care pun ca le pun pe amandoua si numi merge va las jos sa imi spuneti care ip trebuie
By pericz,
- 8 answers
- 2.203 views
-
- 2 answers
- 1.040 views
-
Am o problema cu un battlepass,de ce nu merge comanda /misiuni cand o scriu,tin sa precizez ca script-ul mi l-a facut chatgpt
By cbnmihaita,
- 2 answers
- 856 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.

Question
tre3fla
Deci am incercat sa pun timer la o comanda pentru a nu se putea folosi in creeare de bug-uri.
Comanda:
else if(strcmp(x_nr,"locate",true) == 0) { if(!IsPlayerConnected(playerid)) { return 1; } if(IsTrailerAttachedToVehicle(GetPlayerVehicleID(playerid))) { SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, " On a mission right now, can't use this command !"); return 1; } new Float:x,Float:y,Float:z; new car = PlayerInfo[playerid][pPcarkey]; if(PlayerInfo[playerid][pPcarkey]==999) { GameTextForPlayer(playerid, "~w~You do not have a car to locate", 2500, 3); return 1; } SendClientMessage(playerid,COLOR_WHITE,"Car location is at red marker on a map"); GetVehiclePos(car, x, y, z); SetPlayerCheckpoint(playerid, x, y, z, 6); return 1; }Am incercat sa folosesc explicatia lui stuntman ( daca nu ma insel ) la un topic:
Dar nu a functionat mi-a dat warning la CanUseCommand. Dupa aceea am intrat pe wiki samp ( http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetTimer ) Am incercat diferite moduri cum sa pun timerul, dar nu prea inteleg.. Stiu engleza am 14 ani, si doresc sa devin scripter. Comanda e luata dintr-un GF EDIT, deoarece doresc sa imi fac sv de samp, dar nu prea le am cu scriptatul, incerc sa invat dar.. dureaza si cateodata nu merge. Stiu ca trebuia sa postez la probleme GF EDIT, dar e un topic prea mare si nu cred ca imi raspundea cineva.. Daca puteti sa imi explicati cam cum sa fac, as intelege mai mult. Daca nu dati-mi mura'n gura, si am sa incerc sa inteleg din comanda cam cum se face. Multumesc anticipat! Va pun in credite pe server.
3 answers to this question
Recommended Posts