Jump to content

[0.3]Cum sa faci sa apara stele la wanted - GodFather

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Si yo am facut tot ce zicea tutorialul, totul ok imi apar stelutele. Dar imi mai apar si cand ma sui intro masina oarecare..va rog ajutatima cum sa rezolv asta sunt incepator.

Posted

Si yo am facut tot ce zicea tutorialul, totul ok imi apar stelutele. Dar imi mai apar si cand ma sui intro masina oarecare..va rog ajutatima cum sa rezolv asta sunt incepator.

sigur ai omis tu ceva mie imi merge lam tsetat :|

Posted

Uite ce nu inteleg yo faza unde la inceput sa pun " new stars" . Asta nush unde so pun, si cred ca de acolo vine si eroarea

Posted

Va rog frumos spunetimi unde trebuie sa pun new stars; ca nu gasesc si cred ca de asta imi da wanted si cand ma sui in masinile normale

Posted

Va rog frumos spunetimi unde trebuie sa pun new stars; ca nu gasesc si cred ca de asta imi da wanted si cand ma sui in masinile normale

Ala al pui chiar la inceputul GM-ului unde mai sunt si alte din astea cu new ....

• 2 months later...
Posted

cum pun si eu stelele de la wanted mai jos un pic? ca sub bani am un textdraw si se suprapun si vreau sa mut stelele mai jos un pic. cum fac ca nu vad vreo coordonata de la stele.

Posted

cum pun si eu stelele de la wanted mai jos un pic? ca sub bani am un textdraw si se suprapun si vreau sa mut stelele mai jos un pic. cum fac ca nu vad vreo coordonata de la stele.

nu cred ca ai cum, pt ca stelele sunt puse din gta san andreas single player