lucianmemo Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 SallVreau sa stiu cum creez si eu un clan,nu dintr-o comanda cand sunt pe server,din gamemod sau sa fie un filter script.Un loc imprejmuit cu gard unde pot intra doar cei din clan,cei din clan sa aiba toti acelasi skin.Ma puteti ajuta?:D
LosTSouL Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Aici iti arata cum sa faci Gang Zone`urile ( culorile pe harta ). Cred ca`ti vor trebui ca sa`si dea lumea seama al cui este teritoriul : http://www.sa-mp.ro/forum/index.php?topic=2555.0
lucianmemo Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Ma pe mine nu ma intereseaza sa se vada pe hartaEU VREAU SA CREEZ UN CLAN.Am vazut pe un server. Ownerul a creat de la el din server,gamemod sau filter script un clan,ia setat skinul,a facut un teleport,a pus masini in baza.A facut un mesaj pentru cand intri in zona clanului.
PawnFox Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Ma pe mine nu ma intereseaza sa se vada pe hartaEU VREAU SA CREEZ UN CLAN.Am vazut pe un server. Ownerul a creat de la el din server,gamemod sau filter script un clan,ia setat skinul,a facut un teleport,a pus masini in baza.A facut un mesaj pentru cand intri in zona clanului.deja tu ceri scipt .nu e asa de greu sa faci un teleport sau sa pui niste masini :| if(strcmp(cmdtext, "/teritoriuclan", true) == 0) { SendClientMessage(playerid, COLOR_GREEN, " > Bine ai venit pe teritoriul clanului X "); SetPlayerPos(playerid, x,y,z ); return 1; } Asta e un exemplu de teleportPentru mesajul ala (cand intri pe teritoriul clanului ) , poti flosi functia [pawn]IsPlayerInRangeOfPoint[/pawn]Masinile le poti baga cu MTA si dupa sa le convertesti , dupa care le bagi sub GameModeInit 94.23.120.101:7778
lucianmemo Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Bai.eu vreau sa creez clan frate.cu rank-uri alea alea...EDIT: As putea face gen o factiune? Pe server drift
Question
lucianmemo
Sall
Vreau sa stiu cum creez si eu un clan,nu dintr-o comanda cand sunt pe server,din gamemod sau sa fie un filter script.Un loc imprejmuit cu gard unde pot intra doar cei din clan,cei din clan sa aiba toti acelasi skin.
Ma puteti ajuta?:D
4 answers to this question
Recommended Posts