[RSS]Shanxkill Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Am un server de samp!Si am o problema la al problema aia este: Deskid serverul din Samp-Server!Pana aici merge totul bine dar cand le dau la prieteni ip le apare ca si cum nu ar fi aprins dc o fi de la lan mode am pus 1 dar tot nu merge!PLS HELP MY! (
[RDE]Secret Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Daca ai modem nu merge sa deschizii sv Parca daca aveai net de la romtelecom puteai face port foward :-? youtube.com/secretofficial1 < - SECRET CHANNEL !
LosTSouL Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Secret" post="89230" timestamp="1313568095"]Daca ai modem nu merge sa deschizii sv Parca daca aveai net de la romtelecom puteai face port foward :-?Te contrazic , ai nevoie doar de 1 program. Este adevarat .. este cam enervanta , dar functioneaza.Tutorial aici : http://www.sa-mp.ro/forum/index.php/topic,14655.0.html
Guest RockStar Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Nu te lua dupa LostSoul..Fa cum a zis Torreto, fa Port Forward
[RSS]Shanxkill Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 pana acum mergea si eu am net de la Nextgen nu am modem!
Question
[RSS]Shanxkill
Am un server de samp!
Si am o problema la al problema aia este: Deskid serverul din Samp-Server!Pana aici merge totul bine dar cand le dau la prieteni ip le apare ca si cum nu ar fi aprins dc o fi de la lan mode am pus 1 dar tot nu merge!
PLS HELP MY!
(
4 answers to this question
Recommended Posts