wNNk Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Cand compilez imi da eroare don't send Pawno compiler library, am luat bracket finder ala si am rezolvat etc ! help, datimi id vostru de mess ! sa intrati cu TV va rog
wNNk Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 pai nu am rezolvat asta e, ca am cautat si nu au nimic, nu stiu sa rezolv.. help !
CrystyaN Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Sincer, nu vreau sa vb urat aici dar esti varza. Cum adica in primul post ai rezolvat si in al doilea nu? =))Check sa-mp.com ca tia dat farsek site-ul ala unde iti explica " MURA IN GURA "http://forum.sa-mp.com/showthread.ph...hlight=missing
wNNk Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 BA NU INTELEGI ! AM LUAT TUTORIALUL LUI FORSEK AM INSTALAT ALEA ALEA, DAR PROGRAMU ZICE NISTE BRACKETURI CARE AU PERECHE ! SI NUSH DECE NU MERGE ! DEAIA VRAU CA TU SA TE UITI !
wNNk Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 poi nu am alta metoda decat sa intrati voi sa vedeti ! datimi pm varog.. e urent..
Question
wNNk
Cand compilez imi da eroare don't send Pawno compiler library, am luat bracket finder ala si am rezolvat etc ! help, datimi id vostru de mess ! sa intrati cu TV va rog
6 answers to this question
Recommended Posts