MrBlack Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Salut nu imi merge nici o comanda pe server imi zice Server: Unknow command , si nu am bagat nici un fs nimic ... Creation's:[Map]Chiliad Stunt for Fun[Map] Plaja LS ( first map)[Tut]Cum sa vezi playerii pe navigator[Tut] Cum sa faci un textdraw cu cati playeri sunt online pe server.[FS] Admin Gun's
WanTeD Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Iti da o erroare cu un scris jos?Daca da dane ultimile lini adugate
MrBlack Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Nu imi da nici o eroare , dar pe server cand inecrc /help sau orice comanda imi da SERVER: UNKNOW COMMAND Creation's:[Map]Chiliad Stunt for Fun[Map] Plaja LS ( first map)[Tut]Cum sa vezi playerii pe navigator[Tut] Cum sa faci un textdraw cu cati playeri sunt online pe server.[FS] Admin Gun's
MrBlack Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 RP/GF dar nu ma puneti sa fac topic la gf ca acolo nu raspunde nici dracu ! Creation's:[Map]Chiliad Stunt for Fun[Map] Plaja LS ( first map)[Tut]Cum sa vezi playerii pe navigator[Tut] Cum sa faci un textdraw cu cati playeri sunt online pe server.[FS] Admin Gun's
MrBlack Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Ma poate ajuta cineva va rog? Creation's:[Map]Chiliad Stunt for Fun[Map] Plaja LS ( first map)[Tut]Cum sa vezi playerii pe navigator[Tut] Cum sa faci un textdraw cu cati playeri sunt online pe server.[FS] Admin Gun's
George Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Deci am descoperit de la ce este cand adaug #include <dini> si strtok(const string[], &index) { new length = strlen(string); while ((index < length) && (string[index] <= ' ')) { index++; } new offset = index; new result[20]; while ((index < length) && (string[index] > ' ') && ((index - offset) < (sizeof(result) - 1))) { result[index - offset] = string[index]; index++; } result[index - offset] = EOS; return result; }Nu mai merge nici o comanda desi daca nu le pun mie imi da eroare la dini !
xxSPEEDYxx Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 nu este de la aia...@Skizu incearca sa vezi daca ai acolo la OnPlayerCommandText la sfarsit de tot daca ai return 0; Fara reclama in semnatura!
Question
MrBlack
Salut nu imi merge nici o comanda pe server imi zice Server: Unknow command , si nu am bagat nici un fs nimic ...
Creation's:
[Map]Chiliad Stunt for Fun
[Map] Plaja LS ( first map)
[Tut]Cum sa vezi playerii pe navigator
[Tut] Cum sa faci un textdraw cu cati playeri sunt online pe server.
[FS] Admin Gun's
9 answers to this question
Recommended Posts