S4K Posted yesterday at 14:59 Posted yesterday at 14:59 (edited) Se vinde server SA:MP RPG complet funcțional – proiect premium 2026 Se vinde un proiect SA:MP RPG complet, stabil și pregătit pentru deschidere, împreună cu un User Panel modern, dezvoltat la standardele anului 2026, cu design profesional și optimizare pentru performanță. Printre sistemele incluse: BattlePass Lucky Fish Lucky Drugs Lucky Hunter Sistem OX Marketplace Skin-uri 30+ mașini custom Raport automat 16 joburi 8 facțiuni Login custom Mapping inclus Sistem Shards + craftarea mașinilor custom Gamemode modular (peste 100.000 linii de cod) Și multe alte sisteme și funcționalități implementate. Pentru mai multe detalii: Messenger (privat) Discord: s4urik#5067 Edited yesterday at 15:01 by S4K Serverul meu de Discord: Click aici
sunkie Posted yesterday at 16:16 Posted yesterday at 16:16 cred că ai probleme serioase la tărtăcuță să vinzi asemenea gunoaie. nu ești developer dacă furi un css de pe un user panel. sa-mp nu e șantier.
S4K Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago 17 hours ago, sunkie said: cred că ai probleme serioase la tărtăcuță să vinzi asemenea gunoaie. nu ești developer dacă furi un css de pe un user panel. sa-mp nu e șantier. Interesant că ai ales să comentezi tocmai la ultimele 2 postări, deși până acum nu ai avut nimic de spus. Diferența dintre critică și frustrare este că prima vine cu argumente, iar a doua cu jigniri. Designul poate fi reprodus, însă codul, arhitectura și funcționalitatea sunt scrise de la zero. Când vei avea argumente tehnice, le discutăm cu plăcere. Serverul meu de Discord: Click aici
ahmesito Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 hours ago, S4K said: Interesant că ai ales să comentezi tocmai la ultimele 2 postări, deși până acum nu ai avut nimic de spus. Diferența dintre critică și frustrare este că prima vine cu argumente, iar a doua cu jigniri. Designul poate fi reprodus, însă codul, arhitectura și funcționalitatea sunt scrise de la zero. Când vei avea argumente tehnice, le discutăm cu plăcere. nu cred ca ai scris mai mult de 2 linii de cod in viata ta, esti un timewaster suprem, n ai idee de absolut nimic din ceea ce faci, pun pariu ca ai dat ctrl+u ai dat copy paste la panel-ul bugged si l-ai bagat in claude si l-ai pus sa l faca, cat despre gamemode, jalnic, nu cred ca ar cumpara cineva asa ceva.. are dreptate irinel, chiar ai probleme la tartaguta https://github.com/ionut1337/gamemode-lurk
sunkie Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 hours ago, S4K said: Interesant că ai ales să comentezi tocmai la ultimele 2 postări, deși până acum nu ai avut nimic de spus. Diferența dintre critică și frustrare este că prima vine cu argumente, iar a doua cu jigniri. Designul poate fi reprodus, însă codul, arhitectura și funcționalitatea sunt scrise de la zero. Când vei avea argumente tehnice, le discutăm cu plăcere. nu cred că ar trebui să am argumente când, la primul click, observi că e user panel 1-1 cu bugged. când vei putea să faci un design de la 0 cu idei proprii, discutăm atunci de cod. deși, îmi imaginez că situația script-ului este la fel ca user panel-ul muncit. nu înțeleg care e satisfacția să furi un design și să-l strici cu tot felul de idei oribile. e modern că așa ți-a zis codex? mie mi se pare o ciorbă. nu înțeleg cum poți asocia reply-urile mele cu frustrare, ar trebui să evoluezi de la furat design-uri la FĂCUT design-uri. poate ar cumpăra cineva ideea respectivă. există bugged, de ce ar cumpăra cineva o clonă? de ce ar juca cineva pe o clonă? ai putea face chestii mai utile decăt clone.
S4K Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 35 minutes ago, sunkie said: nu cred că ar trebui să am argumente când, la primul click, observi că e user panel 1-1 cu bugged. când vei putea să faci un design de la 0 cu idei proprii, discutăm atunci de cod. deși, îmi imaginez că situația script-ului este la fel ca user panel-ul muncit. nu înțeleg care e satisfacția să furi un design și să-l strici cu tot felul de idei oribile. e modern că așa ți-a zis codex? mie mi se pare o ciorbă. nu înțeleg cum poți asocia reply-urile mele cu frustrare, ar trebui să evoluezi de la furat design-uri la FĂCUT design-uri. poate ar cumpăra cineva ideea respectivă. există bugged, de ce ar cumpăra cineva o clonă? de ce ar juca cineva pe o clonă? ai putea face chestii mai utile decăt clone. Asta deduce ca si bugged e tot o ciorba Daca e 1:1 si părerea ta vine asupra proiectului meu, înseamnă că in aceeași oala este si bugged. Sănătate si numai bine. 38 minutes ago, sunkie said: nu înțeleg care e satisfacția să furi un design și să-l strici cu tot felul de idei oribile. e modern că așa ți-a zis codex? mie mi se pare o ciorbă. Cu asta ai încheiat discuția noastră. Seara buna. Nu trebuia sa fi bagat de seama ce reply mi-ai lăsat, nu trebuia sa ma cobor acolo unde nu trebuie Dar eram curios ce te duce mintea. Numai bine si rău la nimeni. Continuați drumul si fiți atenți pe unde mergeți, nu de alta, dar posibil sa ajungeți in oala cu ciorbă sau pe șantier. Serverul meu de Discord: Click aici
Recommended Posts