Jump to content

Recommended Posts

Posted

salutare!

Caut persoana serioasa care vrea sa ne deschidem un server de SA:MP.

Vin cu gamemode inceput de la 0, nu e terminat in totalitate dar se fac update-uri frecvent la el (pot sa va las IP-ul la server

Eu voi plati hostul si domeniul.ro (forumul) anual;

Am nevoie de o persoana rabdatoare cu jucatorii, care are timp sa se implice.

Eu ma voi ocupa de gamemode (scripting) si de plata hostului si a forumului.

• 2 weeks later...
Posted

Sugerez sa inveti mai intai sa lucrezi pe local si apoi sa-ti deschizi server de sa-mp. Indemn in general scripterii sa ceara ajutor cand nu le ies lucruri, dar nu cum faci tu aici cu problemele pe care le expui. Precum cea cu Toggle, respectiv cea cu dealership-ul, lucreaza la logica ta(ma refer strict la scriptat) si dupa incearca sa deschizi server.

asgood.ro

Posted (edited)
On 1/25/2026 at 5:42 PM, ASGOOD said:

Sugerez sa inveti mai intai sa lucrezi pe local si apoi sa-ti deschizi server de sa-mp. Indemn in general scripterii sa ceara ajutor cand nu le ies lucruri, dar nu cum faci tu aici cu problemele pe care le expui. Precum cea cu Toggle, respectiv cea cu dealership-ul, lucreaza la logica ta(ma refer strict la scriptat) si dupa incearca sa deschizi server.

nu mai fi rau cu ei iulica, lasa i sa si deschida ca si asa, ce iti tre sa stii scripting cand ai 3000 playeri adunati pe toate serverele in ro =))

Edited by AlexxAdv
  • 1 month later...