Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, joc sa:mp din 2013 si doresc sa imi deschid o comunitate, vad ca toate se cam inchid si vreau sa tin jocul asta in priza. Caut scripter ce vinde un gm si sa lucreze pe el pentru un viitor server !

Edited by Valy.xD2025
altcv
  • Valy.xD2025 changed the title to Caut scripter ce vinde un gm si sa lucreze pe el pentru un viitor server !
Posted
17 hours ago, azaid said:

pm

@Valy.xD2025

IMG_8947.png

• Confused 1

Serverul meu de Discord: Click aici       a7DfKP7.gif                                                                      FGIfknL.gif

k35T5Nb.png                                                                                                                                                                                                                                                                                                I0aS856.gif

Posted
On 9/7/2025 at 10:08 PM, DanielSy said:

dm

si tu mai erai scripter....

@Valy.xD2025 fii atent la ce alegi ca majoritatea s copii care n au nici macar putina treaba cu ce tine de pawn

• Like 1
Posted
On 9/9/2025 at 5:58 PM, AlexxAdv said:

si tu mai erai scripter....

@Valy.xD2025 fii atent la ce alegi ca majoritatea s copii care n au nici macar putina treaba cu ce tine de pawn

ma mai suni noaptea sa ti trimit bani sa ti bagi peco in "BMW" ul pe care nu l ai ? :P 

Posted
10 hours ago, DanielSy said:

ma mai suni noaptea sa ti trimit bani sa ti bagi peco in "BMW" ul pe care nu l ai ? :P 

cand drc vreodata te am sunat eu pe tine, spune le la baieti cand ma rugai cu bani sa ti rezolv bugurile din gm si te refuzam, ca ai zis de sunat, spune le la oameni cand ma sunai pe nr, spune le tu ca sa nu caut eu poze ca mi e sila, dar stii singur ca asa e, n are rost, asa ca lasa drc vrajeala ca nu te am sunat eu pe tine vreodata n viata asta, revenind vorba de masina, nu stii tu ce masina am, pana sa ajungi sa vorbesti de masini, ia permisu ca esti un copil mucos prost

Posted
14 hours ago, AlexxAdv said:

cand drc vreodata te am sunat eu pe tine, spune le la baieti cand ma rugai cu bani sa ti rezolv bugurile din gm si te refuzam, ca ai zis de sunat, spune le la oameni cand ma sunai pe nr, spune le tu ca sa nu caut eu poze ca mi e sila, dar stii singur ca asa e, n are rost, asa ca lasa drc vrajeala ca nu te am sunat eu pe tine vreodata n viata asta, revenind vorba de masina, nu stii tu ce masina am, pana sa ajungi sa vorbesti de masini, ia permisu ca esti un copil mucos prost

IMI POTI REZOLVA BUGU LA VEHICULE?!

• Haha 1
Posted
On 9/11/2025 at 11:21 PM, azaid said:

IMI POTI REZOLVA BUGU LA VEHICULE?!

daa ca mi am adus aminte ca avea si el un bug la vehicule..😂😂

• Haha 1
Posted
8 hours ago, ASGOOD said:

Discord: asgood

Buzoianul de mai sus poate sa dea o recomandare

+rep regele gudi