Jump to content
  • 0

ajutor conectare data de baze in gamemode ca nustiu care pun ca le pun pe amandoua si numi merge va las jos sa imi spuneti care ip trebuie

Question

Posted

Database connection details

MySQL Server

sau  

rpg.blackwhite.ro

162.19.133.164:4357 

sau asta ca nustiu gamemode ( gm b hood hpq123

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Nu inteleg ce ai spus, dar presupun ca nu stii sa conectezi baza de date, ai primit un mail (probabil) cu niste date, de datele de acolo ai nevoie, nu le posta aici, cauta pe youtube cum se conecteaza daca nu intelegi ce si unde trebuie sa pui

asgood.ro

• 0
Posted
On 7/9/2025 at 12:38 AM, ASGOOD said:

bravo cel mai bun tutorial, daca are gamemode ul modular de unde stii tu unde are el data ?
de unde stii ca nu a urcat deloc baza de date si ca de aceea nu i sa putut conecta gamemodeul la baza de date ?

uneori cred ca raspundeti doar ca va plictisiti sau ca n aveti ce face

• Confused 1
  • 0
Posted
On 7/11/2025 at 5:19 PM, 27mario said:

bravo cel mai bun tutorial, daca are gamemode ul modular de unde stii tu unde are el data ?
de unde stii ca nu a urcat deloc baza de date si ca de aceea nu i sa putut conecta gamemodeul la baza de date ?

uneori cred ca raspundeti doar ca va plictisiti sau ca n aveti ce face

Dupa raspunsul tau ori nu ai citit ce am scris, ori nu ai vazut clipul, ori nu intelegi ideea de a ajuta. Tutorialul nu e al meu, daca are gamemode-ul modular tot in gamemode trebuie sa caute si aceeasi nativa este folosita pe toate versiunile de mysql (cel putin de la r39 pana in prezent)"mysql_connect". Daca cauti sql_connect cum arata tutorialul de altfel primesti acelasi rezultat. Daca problema e ca nu a incarcat baza de date, la finalul tutorialului scrie sa incarce baza de date pe phpmyadmin, nu explica cum dar zice. Raspunsul tau, fata de al meu de plictiseala, nu-l ajuta cu nimic. Cat despre data, ce data? Ai cumparat vreodata host de la vreo companie? Daca da, unde ai primit datele? Cel putin eu mereu acolo le-am primit si de la ligahosting, si de la gazduire, si de la takehost, e o practica normala. Faptul ca nu a mai raspuns inseamna ca ori a rezolvat, ori nu mai e interesat de topic. De unde stiu ca urcat baza de date, am presupus, daca citesti si titlul topicului vezi ca scrie ca nu stie ce ip trebuie sa puna, dar hai sa cititm si dupa sa comentam.

asgood.ro

• 0
Posted
7 minutes ago, ASGOOD said:

Dupa raspunsul tau ori nu ai citit ce am scris, ori nu ai vazut clipul, ori nu intelegi ideea de a ajuta. Tutorialul nu e al meu, daca are gamemode-ul modular tot in gamemode trebuie sa caute si aceeasi nativa este folosita pe toate versiunile de mysql (cel putin de la r39 pana in prezent)"mysql_connect". Daca cauti sql_connect cum arata tutorialul de altfel primesti acelasi rezultat. Daca problema e ca nu a incarcat baza de date, la finalul tutorialului scrie sa incarce baza de date pe phpmyadmin, nu explica cum dar zice. Raspunsul tau, fata de al meu de plictiseala, nu-l ajuta cu nimic. Cat despre data, ce data? Ai cumparat vreodata host de la vreo companie? Daca da, unde ai primit datele? Cel putin eu mereu acolo le-am primit si de la ligahosting, si de la gazduire, si de la takehost, e o practica normala. Faptul ca nu a mai raspuns inseamna ca ori a rezolvat, ori nu mai e interesat de topic. De unde stiu ca urcat baza de date, am presupus, daca citesti si titlul topicului vezi ca scrie ca nu stie ce ip trebuie sa puna, dar hai sa cititm si dupa sa comentam.

esti cel mai prost, daca are gamemode modular sau ceva diferit si cumpar de la altcineva poate sa aibe mysql_connect in include, modules, nu neaparat in gamemode.pwn cum esti tu obisnuit.

legat de data voiam sa zic database ( baza de date pe limba ta ).

• Sad 1
  • 0
Posted

Iar vorbim fara sa citim, intre altele specifica si gamemode-ul si ce sa vezi, nu e modular, deci ce a facut baiatu ala in tutorial chiar se potriveste, mi-am luat eu ceva timp sa descarc acum gm-ul si sa fac un ss, stiu ca e greu sa n-ai dreptate si e si mai greu sa accepti cand gresesti. Mai cresti si mai inveti tho.

image.thumb.png.d90aaf75e37c6d246f0b066def7a9d33.png

asgood.ro

• 0
Posted
On 7/12/2025 at 11:29 PM, HPQ123 said:

gamemodehpq

da e altau e ceva vechi b hood dar nu merge conectat pe optik link e un host