Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare, pun la vanzare user contro panel pentru sa mp / rage cu functii avansate si nu numai

Pretul dispune in functie de cerintele clientului, in pretul panelului ofer urmatoarele servicii:

• UCP pe templateul ales de client,
  • Compatibilitatea pe baza de date a clientului,
  • Oferirea produsului rapida,
  • Support tehnic la urcarea panelului timp de 7 zile si rezolvarea problemelor cauzate de mine.

Pentru contact nu ezitati sa ma contactati pe discord: marioztt77
Ofer portofoliu in privat pe discord.

• 2 weeks later...
Posted

Nu recomand

Serverul meu de Discord: Click aici       a7DfKP7.gif                                                                      FGIfknL.gif

k35T5Nb.png                                                                                                                                                                                                                                                                                                I0aS856.gif

Posted
4 hours ago, S4K said:

Nu recomand

nu recomanzi de ce, pentru ca te am demascat ca esti un tepar infect ? pentru ca lucrezi cu chatgpt cea ce nu este o rusine insa iti asumi tie creditele ?.... 

Posted
4 hours ago, hyperrmagie said:

nu recomanzi de ce, pentru ca te am demascat ca esti un tepar infect ? pentru ca lucrezi cu chatgpt cea ce nu este o rusine insa iti asumi tie creditele ?.... 

Cu chatgpt lucrezi tu 🫠

Nu ai demascat pe nimeni cu nimic. 😉

Nu prestezi servicii așa cum exprimi in anunțuri, deci nu recomand.

Feedback negativ. O zi ușoară.

Serverul meu de Discord: Click aici       a7DfKP7.gif                                                                      FGIfknL.gif

k35T5Nb.png                                                                                                                                                                                                                                                                                                I0aS856.gif

Posted
24 minutes ago, S4K said:

Cu chatgpt lucrezi tu 🫠

Nu ai demascat pe nimeni cu nimic. 😉

Nu prestezi servicii așa cum exprimi in anunțuri, deci nu recomand.

Feedback negativ. O zi ușoară.

cam toti programatorii se folosesc de AI la unele chestii pt ca gasesti informatia mult mai rapid, nu ar fi asta o problema, problema este fenomenul de "vibe coding", adica aia care n au pic de cunostinte si se bazeaza doar pe AI, n ai cum sa te numesti developer cand tu te bazezi doar pe AI ci nu pe cunostintele tale.

• 3 months later...