IFYOUPLAY.TOP Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 (edited) Salut! Sunt in cautarea unui mod de joc RPG, de preferat facut de la zero, dar nu-i obligatoriu. Ma intereseaza, de altfel, suport permanent pentru rezolvarea bug-urilor aparute, dupa achizitionare, cu mentiunea ca nu modifica/adauga nimeni nimic, in afara de vanzator (contracost). Asta inseamna ca ma intereseaza ca vanzatorul sa aiba experienta in scripting, nu sa imi vanda moduri de joc obtinute de la alte persoane. Ma puteti contacta in privat, pe Discord (ifyouplay.top). Edited December 31, 2024 by IFYOUPLAY.TOP
IFYOUPLAY.TOP Posted January 1, 2025 Author Posted January 1, 2025 23 hours ago, IFYOUPLAY.TOP said: Salut! Sunt in cautarea unui mod de joc RPG, de preferat facut de la zero, dar nu-i obligatoriu. Ma intereseaza, de altfel, suport permanent pentru rezolvarea bug-urilor aparute, dupa achizitionare, cu mentiunea ca nu modifica/adauga nimeni nimic, in afara de vanzator (contracost). Asta inseamna ca ma intereseaza ca vanzatorul sa aiba experienta in scripting, nu sa imi vanda moduri de joc obtinute de la alte persoane. Ma puteti contacta in privat, pe Discord (ifyouplay.top). Sus!
IFYOUPLAY.TOP Posted January 3, 2025 Author Posted January 3, 2025 On 12/31/2024 at 10:00 PM, IFYOUPLAY.TOP said: Salut! Sunt in cautarea unui mod de joc RPG, de preferat facut de la zero, dar nu-i obligatoriu. Ma intereseaza, de altfel, suport permanent pentru rezolvarea bug-urilor aparute, dupa achizitionare, cu mentiunea ca nu modifica/adauga nimeni nimic, in afara de vanzator (contracost). Asta inseamna ca ma intereseaza ca vanzatorul sa aiba experienta in scripting, nu sa imi vanda moduri de joc obtinute de la alte persoane. Ma puteti contacta in privat, pe Discord (ifyouplay.top). Sus!
Recommended Posts