Jump to content

Question

Posted

Ma poate ajuta cineva? Am panelul burned, merge tot, applicatii, conturi toate apar pe panel. Dar, am modificat numele de la factiunii+am adaugat doua factiuni si nu s a modificat pe panel numele si nici cele doua factiuni nu se adauga. Stiti ce as putea face? 

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

deoarece panelul burned nu are pagina de factiuni sa ieie numele si toate factiunile din baza de date, probabil afisarea lor e scrisa manual in factions.php 

• 0
Posted
2 hours ago, DanielSy said:

deoarece panelul burned nu are pagina de factiuni sa ieie numele si toate factiunile din baza de date, probabil afisarea lor e scrisa manual in factions.php 

Am cautat peste tot, dar n am gasit nimic in fisierele panelului, adica numele lor sau ceva legat de asta.

• 0
Posted
On 4/29/2024 at 11:37 PM, Soryn. said:

Am cautat peste tot, dar n am gasit nimic in fisierele panelului, adica numele lor sau ceva legat de asta.

Verifica in fișierele de la setări, mai exact în fișierul principal de conectare a bazei de date, derulează mai jos și vei găsi acolo numele facțiunilor.

Serverul meu de Discord: Click aici       a7DfKP7.gif                                                                      FGIfknL.gif

k35T5Nb.png                                                                                                                                                                                                                                                                                                I0aS856.gif