O dai cu So2 Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 Caut un gamemode de incepator deoarece nu sunt asa bun la scripting si as vrea un gamemode cu login deja pe el deoarece am incercat sa fac si eu unu si imi tot da errori deci daca are cineva un gamemode deja cu login/register pe el si sal editez eu.
0 Sancky Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 daca n ai reusit sa faci un login/register.. crezi ca reusesti sa lucrezi cu ceva de la 0? 1
0 nobilzeus Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 ia frt un bigzone si rezolva buguri ca inveti mult mai mult asa
0 sunkie Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 ia-ti ceva bigzone/vortex si incearca sa modifici / repari chestii daca vrei sa inveti, pe un gamemode de la 0 nu poti invata multe
0 mrrares19 Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 frate, poti lua bigzone / burned original sau hpq, toate 3 au buguri destule cat sa te inveti cu limbaj-ul si etc, daca iei ceva de la zero tu nestind pawn atat de bine o sa te blochezi, asa ca mai bine ia unul dintr gm-urile de mai sus, editeazale, rezolva bugurile si dupa poate daca isi revine samp-ul asta te apuci de ceva de la zero! Spor
Question
O dai cu So2
Caut un gamemode de incepator deoarece nu sunt asa bun la scripting si as vrea un gamemode cu login deja pe el deoarece am incercat sa fac si eu unu si imi tot da errori deci daca are cineva un gamemode deja cu login/register pe el si sal editez eu.
6 answers to this question
Recommended Posts