AlexxAdv Posted November 24, 2022 Posted November 24, 2022 (edited) Cau proiect in care sa vin ca scripter, vin cu gm de la 0, stabil, panel, doar ca panel-ul, nu este facut de mine, nu stiu sa lucrez in php/laravel. Alte detalii, discord: unkn0wn#8408 Cerinte: minim 17 ani, proiect de durata, stabil, seriozitate, domeniu + webhost, testeri pentru a testa server-ul, staff, playeri! NU OFER ACCES LA GAMEMODE! Edited November 24, 2022 by AlexxAdv
pericsq_0 Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 On 11/25/2022 at 12:00 AM, AlexxAdv said: Cau proiect in care sa vin ca scripter, vin cu gm de la 0, stabil, panel, doar ca panel-ul, nu este facut de mine, nu stiu sa lucrez in php/laravel. Alte detalii, discord: unkn0wn#8408 Cerinte: minim 17 ani, proiect de durata, stabil, seriozitate, domeniu + webhost, testeri pentru a testa server-ul, staff, playeri! NU OFER ACCES LA GAMEMODE! E gamemode by Le0n... Logic ca nu oferi acces la el ADMINISTRATOR (UNDERCOVER) @ LEAKS.RO ADMINISTRATOR @ EASY-CODE.RO youtube.com/@pericsq & youtube.com/@PericolRPG7777 "Stai drq in banca ta" tema sa-mp.ro youtu.be/whqNGTiMQxw
Recommended Posts