khain.dev Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Ideea acestui topic este de a va demonstra unele sisteme, si, de a afla parerea voastra despre aceste TextDraw-uri.
CosminAK47 Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Acum 1 minut, Khain Developer a spus: Ideea acestui topic este de a va demonstra unele sisteme, si, de a afla parerea voastra despre aceste TextDraw-uri. putin mai transparent negrul ala ar fi ok, parerea mea YouTube : Click Discord : CosminAK47#8524
khain.dev Posted February 9, 2021 Author Posted February 9, 2021 Acum 7 ore, CosminAK47 a spus: putin mai transparent negrul ala ar fi ok, parerea mea Daca adaug transparenta la negru, se pierde in culoare albastra, si practic, isi pierde esenta culorilor.
extazi.sex Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 La 08.02.2021 la 19:39, khain.dev a spus: Ideea acestui topic este de a va demonstra unele sisteme, si, de a afla parerea voastra despre aceste TextDraw-uri. Cam maricel telefonul (parerea mea). In rest sunt ok. 1
khain.dev Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 Acum 1 oră, extazi.sex a spus: Cam maricel telefonul (parerea mea). In rest sunt ok. Da, imi dau si eu seama ca e cam mare mersi de apreciere
khain.dev Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 Acum 8 ore, AntiExE a spus: astept gm ul ms cimitire! Sa iti traiasca
danuts Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 arată bestial, dar o mică sugestie la textdraw-ul cu iPhone: fă-l un pic mai mic, pentru că, cine știe, poate mai există jucători care joacă pe rezoluție mică și acel textdraw să ocupe mult din ecran.
khain.dev Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 Acum 3 ore, matei_ a spus: arată bestial, dar o mică sugestie la textdraw-ul cu iPhone: fă-l un pic mai mic, pentru că, cine știe, poate mai există jucători care joacă pe rezoluție mică și acel textdraw să ocupe mult din ecran. Mersi de apreciere, legat de dimensiune ai dreptate :) 1
S4K Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 On 2/8/2021 at 7:39 PM, khain.dev said: Ideea acestui topic este de a va demonstra unele sisteme, si, de a afla parerea voastra despre aceste TextDraw-uri. Arata decent, e chiar ok. Succes pe mai departe. Serverul meu de Discord: Click aici
khain.dev Posted February 19, 2021 Author Posted February 19, 2021 Acum 6 ore, s4uriK a spus: Arata decent, e chiar ok. Succes pe mai departe. Mersi mult
Recommended Posts