Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 hours ago, Kira. said:

se vede cum esti obsedat dupa up-uri....Macar niste poze cv? sa dau o nota ?Macar gm sa fie bun....

nu vrei frate si metoda sa scapi de loop la sms si call =)) vreti cam multe free smr io

Posted
3 hours ago, sika said:

ideea era ca apare poza aia..dar e ok..mersi oricum

in caz de mai ai nev de ajutor Waller#1777

Posted
Chiar acum, Kenzor Smoke a spus:

+1 frumos gm mersi ca mi ai furat server-ul de samp destept esti sa mor.

ma mai si blochezi =)) bucura-te 1 luna de el cat mai tine

Posted
6 hours ago, Kenzor Smoke said:

ma mai si blochezi =)) bucura-te 1 luna de el cat mai tine

=)))))))) serverul vrei sa spui gm sau (hostul) ?

Posted
Just now, Kenzor Smoke said:

hostul

de cat e hostul si cati playeri ai ?p.s da-mi discord vreau sa vorbim ceva(daca vrei)

Posted
Acum 1 minut, sika a spus:

de cat e hostul si cati playeri ai ?p.s da-mi discord vreau sa vorbim ceva(daca vrei)

mane era deabea luat plateam 10 lei pe el lunar dar mi la furat si a schimbat tot

Posted
21 hours ago, Waller said:

nu vrei frate si metoda sa scapi de loop la sms si call =)) vreti cam multe free smr io

vtmmm , pe mine nu ma intereseaza sa il folosesc :))) am gm urile mele st calm.. :))) Vreau doar sa vad cum arata ...

Posted

doar sa ne reamintim ...

Posted April 15, 2020 Salut, am intalnit o problema pe gm-ul lui hpq123 cand termini questul si intra in cp nu iti mai dispare si poti intra de cate ori vrei in el si primesti premiile cum pot rezolva? daca e nevoie de ce cv aveti aici discord ul meu WallerBDT#1337 ...
Eu ti-am vorbit frumos , zicand ca vreau sa vad doar niste poze, iar tu nu ai raspuns corespunzator :)
Nu te recomand ca si scripter :)
La gm inca nu am poze sa zic cv de el :)

Posted
Acum 2 minute, Kira. a spus:

doar sa ne reamintim ...

Posted April 15, 2020 Salut, am intalnit o problema pe gm-ul lui hpq123 cand termini questul si intra in cp nu iti mai dispare si poti intra de cate ori vrei in el si primesti premiile cum pot rezolva? daca e nevoie de ce cv aveti aici discord ul meu WallerBDT#1337 ...
Eu ti-am vorbit frumos , zicand ca vreau sa vad doar niste poze, iar tu nu ai raspuns corespunzator :)

eu nu il recomand deloc moare de foame pt un server care e hostu platit 10 lei pe luna zicand ca ma ajuta la script mi la furat. -1 din partea mea pt el

Posted
3 hours ago, Kira. said:

doar sa ne reamintim ...

Nu sunt obligat să ti dau poze stai calm

Posted
3 hours ago, Kenzor Smoke said:

eu nu il recomand deloc moare de foame pt un server care e hostu platit 10 lei pe luna zicand ca ma ajuta la script mi la furat. -1 din partea mea pt el

Cine pula mea esti ma si tu da mi add pe disc și da dovada

Posted
On 1/7/2021 at 12:24 AM, Waller said:

Nu sunt obligat să ti dau poze stai calm

nu am zis asta , dar vad ca te crezi cam smk pe sa-mp.ro , nu cer cearta , dar pur si simplu nu te recomand ,asta e parerea mea.

Posted
On 1/9/2021 at 10:44 PM, Kira. said:

nu am zis asta , dar vad ca te crezi cam smk pe sa-mp.ro , nu cer cearta , dar pur si simplu nu te recomand ,asta e parerea mea.

Asa si?

Posted
4 hours ago, Waller said:

Asa si?

Din cuvntele tale toti isi dau seama ca este un copil egoist, care lucreaza si la mana a 2-a sa zic asa

Posted
2 hours ago, Kira. said:

Din cuvntele tale toti isi dau seama ca este un copil egoist, care lucreaza si la mana a 2-a sa zic asa

Waller#1777 sa vedem care e copil

• 2 weeks later...
Posted

Un panel?

🔥Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.🔥

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...