TheKingDuna Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 nu reusesc sa ii dau de cap ! cand dau sa fac o aplicatie la o factiune pe panel imi apare asa : Whoops, looks like something went wrong. link panel sa vedeti despre ce este vorba : goodzone.ro/panel ! La unele functi imi apare Whoops, looks like something went wrong. si nu ii dau de cap nu stiu ce sa fac ex de bug uri : la Aplicatii unele de la general si multe altele! cont de test B@ToN pass : test
InceMan Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 Acum 56 minute, TheKingDuna a spus: nu reusesc sa ii dau de cap ! cand dau sa fac o aplicatie la o factiune pe panel imi apare asa : Whoops, looks like something went wrong. link panel sa vedeti despre ce este vorba : goodzone.ro/panel ! La unele functi imi apare Whoops, looks like something went wrong. si nu ii dau de cap nu stiu ce sa fac ex de bug uri : la Aplicatii unele de la general si multe altele! cont de test B@ToN pass : test salut ai spus ca ai editat tot in legatura cu if(@socket_connect($socket, '193.203.39.215', '7778')) si la unele fisiere mai ai de editat si mysql_connect("193.203.39.73","linkmania_panel","tF2gEfEZGsVkgVME");@mysql_select_db("linkmania215") deci ai de treaba nu are rost sa mai faci topic cu subiecte noi daca nu ai terminat de configurat panelul FiveGame Lands Pawno Developer, Mapping , Scripter Since 2016
Recommended Posts