Adrian Huțuțui Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Va salut pe toți cu mare respect am dechis acest topic sa va avertizez cu un scripter care e țepar nu stiu daca are cont sau ceva dar va las discordul lui ALEXX < / >#5371 gen am vrut sa imi faca sistem de neon si cica nu ofera serivici inainte si eu na i-am dat bani 5E stiu ca e uun nmk 5e dar omenia frt unde e ma piș pe iei de 5 euro dar...na aveti grija pwp respect ALEXX < / >#5371
Adrian Huțuțui Posted September 29, 2020 Author Posted September 29, 2020 Chiar acum, Adrian Huțuțui a spus: Va salut pe toți cu mare respect am dechis acest topic sa va avertizez cu un scripter care e țepar nu stiu daca are cont sau ceva dar va las discordul lui ALEXX < / >#5371 gen am vrut sa imi faca sistem de neon si cica nu ofera serivici inainte si eu na i-am dat bani 5E stiu ca e uun nmk 5e dar omenia frt unde e ma piș pe iei de 5 euro dar...na aveti grija pwp respect ALEXX < / >#5371 si nu cred ca am postat acest topic unde trebuie imi cer scuze dar sa fie mutat si afișat undeva sa vada si alti
ASGOOD Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Reclamatie cu dovezi. Ca nu valoareaza nimic post-ul asta simplu. asgood.ro
Recommended Posts